Επικαιρότητα:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού

13 Απρ. 2019 - 16:02 | Show Biz
Ο Πέτρος Κωστόπουλος τοποθετήθηκε δημόσια για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού παντρεύονται και η αγγελία του γάμου τους στην αρχή της εβδομάδας πυροδότησε μια σειρά από… εκρήξεις. Όπως ήταν αναμενόμενο, το θέμα συζητήθηκε στις lifestyle -και όχι μόνο- εκπομπές περισσότερο από κάθε άλλο. Ο Πέτρος Κωστόπουλος βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών την ώρα των σχολιασμών που έγιναν αυτές τις μέρες για το ζευγάρι. Ωστόσο, ο ίδιος έμεινε σιωπηλός. Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου

Μέσα από την εκπομπή του, Όλα Λάθος, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο οποίος άκουσε πολλά αυτές τις μέρες, τοποθετήθηκε πρώτη φορά δημόσια για τον γάμο Κικίλια – Μπαλατσινού. Ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

«Δεν υπάρχει δήλωση, γιατί υπάρχει η κανονική αλήθεια των ανθρώπων που είναι ισορροπημένοι, όχι τρελοί και σέβονται τους ανθρώπους με τους οποίους έζησαν και ακόμα πιο πολύ σέβονται τα παιδιά τους. Εγώ έκανα τρία παιδιά, είναι ότι καλύτερο έκανα στη ζωή μου. Αυτά τα παιδιά έχουν μία μαμά, δεν τα έκανα μόνος μου. Εγώ θέλω τα παιδιά όταν κάνουν κάτι να είναι πάρα πολύ χαρούμενα και με μένα και με τη μάνα τους. Όταν κάνουν κάτι και είναι χαρούμενα, εγώ είμαι ευτυχής. Άρα, για να είναι καλά τα παιδιά θα πρέπει να είναι καλά και οι γονείς τους και άρα, πάλι εγώ ως ισορροπημένος άνθρωπος θα έλεγα, θέλω να είναι και η μάνα τους καλά. Και νομίζω ότι ο κάθε σοβαρός άνθρωπος θέλει να είναι καλά η σύζυγος με την οποία χώρισε, να κάνει τη ζωή της, να κάνει τη δουλειά της, να κάνει τα πάντα και να της εύχεσαι την καλύτερη επιτυχία. Αυτό κάνω κι εγώ και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η οικογένειά μου είναι χαρούμενη. (Στέλνει φιλιά) Αυτά, τέλος»!