Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δε μπορώ να μιλήσω. Δε μπορώ να τραφώ

14 Απρ. 2019 - 05:16 | Show Biz
Συγκλονίζει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Δε μπορώ να μιλήσω. Δε μπορώ να τραφώ

Η καθημερινή οδύσσεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη συγκινεί.  Η real news δημοσιεύει την αγωγή του, κατά εκείνων που θεωρεί υπευθύνους…

Ζητά μέσω του δικηγόρου του, τρία εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση, από τον οδηγό του μοιραίου λεωφορείου και τον οργανισμό οδικές συγκοινωνίες...

Αφού ο παρουσιαστής αναφέρεται δε θα μπορέσει ποτέ ξανά να έχει μια φυσιολογική ζωή...

«Αδυνατώ να σταθώ όρθιος χωρίς υποβοήθηση. Αδυνατώ να περπατήσω. Αδυνατώ να κινήσω πλήρως το αριστερό μου χέρι. Έχω πλήρη αδυναμία επικοινωνίας, εκτός από την ανταπόκρισή μου σε κάποια νέα νεύματα από οικεία πρόσωπα. Δε μπορώ να μιλήσω. Δε μπορώ να τραφώ» ανέφερε ο παρουσιαστής.

Ήταν ξημερώματα Χριστουγέννων όταν μέσα σε μια στιγμή όλα αλλάξαν για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη. Η μηχανή του καρφώθηκε σε λεωφορείο της γραμμής το οποίο κινούνταν στην κάθοδο της βουλιαγμένης, όταν ο οδηγός προσπάθησε να κάνει έναν ελιγμό.. Από εκείνο το πρωινό του 2017 ο παρουσιαστής και η οικογένειά του ανεβαίνουν τον δικό τους Γολγοθά. 

«Το κέντρο αποκατάστασης έχει γίνει για εμάς ένα δεύτερο σπίτι μας. Ο Κωνσταντίνος κάθε μέρα δίνει έναν αγώνα. Το δικό του αγώνα, τον οποίο εγώ προσπαθώ να στηρίξω και ως σύζυγο  και ως μητέρα. Θα αναφέρω μόνο ότι επί ένα χρόνο προετοίμαζα το γιο μας τον Αλέξανδρο για να συναντήσει το μπαμπά του» είπε η σύζυγος του παρουσιαστή, Εβελίνα Βαρσάμη.

Η οικογένεια ζητά  2.796.000 ευρώ αποζημίωση για τον Κωνσταντίνο και 108.000 ευρώ για την ανατροφή του 8χρονου γιου τους μέχρι να συμπληρώσει το 22ο έτος της ηλικίας του.