Επικαιρότητα:

Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεχίστηκαν "Οι Δύο Ξένοι"

09 Μαίου 2019 - 07:04 | Show Biz
Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που δεν συνεχίστηκαν "Οι Δύο Ξένοι"

Για τη σειρά Δύο Ξένοι μίλησαν η Εβελίνα Παπούλια και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στην εκπομπή Top Story. Η Εβελίνα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους λόγους που δεν πήγε η σειρά σε τρίτο κύκλο, ενώ η Αλεξάνδρα μίλησε και για τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

«Μόνο που διάβαζα το σενάριο, γελούσα από τις ατάκες. Ήμουν σίγουρη ότι θα έχει επιτυχία. Με τον Αλέξανδρο κάναμε περίπου ένα μήνα πρόβα μέχρι να δέσουμε όλοι μας. Δεν μπορώ να πω ότι μπήκα στη διαδικασία να μιμηθώ την Ελένη Μενεγάκη σε καμία περίπτωση γιατί θα ήταν προσβλητικό. Απλώς μιμήθηκα κάποια πράγματα πολύ έντονα εκείνης της εποχής στο πώς γινόντουσαν οι παρουσιάσεις. Ήταν εξαιρετικό το σενάριο και ήταν για πρώτη φορά ένα σίριαλ, μια κωμωδία, η οποία είχε ταχύτητα, ήταν γρήγορο

Με ακολουθούσε μετά η επιτυχία της Μαρίνας και όσοι με γνώριζαν δεν μπορούσαν να ταυτίσουν το ρόλο με μένα, σαν Εβελίνα. Με κυνηγούσε η επιτυχία του ρόλου. Μου πρότειναν παρόμοιους ρόλους μετά και δεν τους έκανα. Δεν έγινε ο τρίτος κύκλος γιατί δεν μπορούσαμε να ρυθμιστούμε όλοι μαζί. Εγώ είχα κάνει το παιδί, μετά ήταν ο στρατός του Αλέξανδρου… Έπεσαν πολλά μικρά πράγματα, που ενώ μπήκαμε στη διαδικασία να τα λύσουμε, τελικά μας ανακοινώθηκε ότι δεν θα γίνει», είπε η Εβελίνα Παπούλια.

«Υπήρχε πολύ πάθος γι’ αυτό που κάναμε, μεγάλη αγάπη. Με τον Νίκο είχαμε εξαιρετική σχέση, ήμασταν φίλοι και εκτός πλατό. Ήταν ένας άνθρωπος στο πλατό πάρα πολύ κλειστός, είχες την αίσθηση ότι δεν μιλιέται πολύ», ήταν ένα από τα σχόλια της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου.