Επικαιρότητα:

Πρώην παίκτης του MasterChef: Δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση

26 Μαίου 2019 - 10:19 | Show Biz
Πρώην παίκτης του MasterChef: Δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση

Ο Ζαχίρ Γιαβαρί, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef, έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποδοχή του κόσμου βγαίνοντας από το παιχνίδι, αλλά και στα μελλοντικά του σχέδια.

Ο Ζαχίρ αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Αυτό το είπα μόνο στον Χρήστο Μπάρκα! Θεωρούσα πως…»

«Αυτό που με έχει συγκινήσει πάρα πολύ είναι η αποδοχή του κόσμου. Στο Facebook δεν είχα το κανονικό μου όνομα και το έβαλα μια μέρα πριν παίξει το επεισόδιο της αποχώρησής μου. Μέσα σε δύο μέρες έλαβα πολλά μηνύματα με θετικά σχόλια και ευχές. Από εκεί που φοβόμουν πως όλα θα ήταν αρνητικά, όλα ήταν υπέροχα. Έλαβα μηνύματα από Αυστραλία, Αμερική, Καναδά. Δεν ήξερα πώς να τους ευχαριστήσω και δεν προλάβαινα να απαντήσω στα μηνύματα. Από εκεί και πέρα, δεν έχει αλλάξει κάτι ουσιαστικό στη ζωή μου. Και πριν μπω στο MasterChef, αλλά και τώρα που μιλάμε δεν είμαι σε καλή οικονομική κατάσταση. Επίσης, είμαι προβληματισμένος, διότι πρέπει να βρω δουλειά και να σταθώ στα πόδια μου.

Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για εργασία εκτός Αθηνών, στην Κρήτη και άλλα νησιά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν θέλω να φύγω από την Αθήνα. Είχα και μία πρόταση από τον μέντορά μου, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, την οποία σκέφτομαι. Θέλω να μείνω στην Αθήνα, να εργαστώ εδώ, να ξεκινήσω μαθήματα ελληνικών, ώστε να μάθω να μιλάω και να γράφω σαν να είναι η μητρική μου γλώσσα. Ο επόμενός μου στόχος είναι να γράψω ένα βιβλίο για τη ζωή μου, που θα περιέχει τα πάντα, μαγειρική, βιογραφία και όλα όσα έμαθα μέσα από τις καταστάσεις που βίωσα», είπε ο Ζαχίρ Γιαβαρί.