Αιμίλιος Χειλάκης: Είχα όγκο στη βάση του κρανίου

13 Ιουν. 2019 - 11:44 | Show Biz
Αιμίλιος Χειλάκης: Είχα όγκο στη βάση του κρανίου

Μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του είχε ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για τις ώρες αγωνίας που έζησε, όταν οι θεράποντες ιατροί του είπαν ότι είδαν έναν όγκο στη βάση του κρανίου του.

«Στα 41 μου χρόνια έκανα μια πάρα πολύ σοβαρή εγχείρηση, είχα έναν όγκο στη βάση του κρανίου. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 2012 παθαίνω διπλωπία, ο οφθαλμίατρος μου είπε «τρέξε τώρα στον νευροχειρουργό», εξομολογήθηκε ο Αιμίλιος Χειλάκης στην εφημερίδα «Τα Νέα» και τη Ζωή Λιάκα.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο κόστος αυτής της επέμβασης που άγγιζε σχεδόν τις  200.000 ευρώ. «Για τη συγκεκριμένη εγχείρηση, όλοι οι νευροχειρουργοί μου έλεγαν ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη και πανάκριβη, σχεδόν 200.000 ευρώ μου έλεγαν ότι θα κόστιζε. Βρήκα τον Χρήστο Γεωργαλά, ο οποίος μου έσωσε τη ζωή. Είναι καθηγητής ενδοσκοπικής χειρουργικής βάσης κρανίου στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ».

Λίγο πριν περάσει την πόρτα του χειρουργείου, ο ηθοποιός είπε στον χειρουργό του: «Μέχρι τώρα έχω ζήσει μια πλήρη ζωή, τα περισσότερα πράγματα από αυτά που ήθελα να κάνω τα προσπάθησα, άλλα έγιναν άλλα δεν έγιναν. Όταν πήγαν όλα καλά μου είπε: «Πρώτη φορά είδα στη ζωή μου ασθενή να ηρεμεί τον χειρουργό».