Η Στέλλα Μιζεράκη μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

13 Ιουν. 2019 - 13:02 | Show Biz
Η Στέλλα Μιζεράκη μιλά για πρώτη φορά για τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα

Η Στέλλα Μιζεράκη μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για το θανατηφόρο τροχαίο του πρώην συντρόφου της, Πάνου Ζάρλα.

Η Στέλλα είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του 28χρονου και δηλώνει πως μόλις άκουσε την είδηση δεν μπορούσε να πιστέψει, ότι ο Πάνος έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή, «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που περνά μετά από τραγικό συμβάν.

Η Στέλλα Μιζεράκη είπε χαρακτηριστικά: «Μέχρι τώρα και εγώ δεν ήμουν συνηθισμένη σε τέτοιες καταστάσεις και τέτοια γεγονότα και εύχομαι κανένας να μην νιώσει αυτό που νιώσαμε εμείς αυτές τις ημέρες. Δεν το πίστεψα και δεν θυμάμαι πόσες φορές πήρα πίσω τηλέφωνο μέχρι να το πιστέψω, να το επιβεβαιώσω, είχα πάθει ένα σοκ» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μοιραίο βράδυ, όπου έγινε το πάρτι γενεθλίων του Πάνου Ζάρλα, λέγοντας: «Ήμουν στο πάρτι του Πάνου, όπως ήταν και εκείνος στο δικό μου πάρτι γενεθλίων. Παρόλο που είχαμε χωρίσει είχαμε πολύ καλές φιλικές σχέσεις. Ό,τι και να είχε γίνει είχαμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές και αυτές θέλω να κρατήσω και εγώ στο μυαλό μου. Όλοι έχουν να πουν μόνο καλά λόγια για αυτό το παιδί. Και πραγματικά, αυτή η φιλία και αυτή η σχέση που είχαμε αναπτύξει ήταν πολύ όμορφη».