Κωστόπουλος για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Την πλήρωσα εγώ που το βούλωνα 6 μήνες

25 Ιουν. 2019 - 17:00 | Show Biz
Κωστόπουλος για Μενεγάκη - Παντζόπουλο: Την πλήρωσα εγώ που το βούλωνα 6 μήνες

Ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο πρώην εκδότης που έφερε το περιοδικό ΟΚ! στην Ελλάδα, μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή του και αναφέρθηκε σε ένα ζευγάρι και μία κατάσταση, που μέχρι σήμερα δεν είχε αναφερθεί ποτέ.

Ο Κωστόπουλος μίλησε για την περίοδο που η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έπαιζαν κρυφτό με τους παπαράτσι και την επιβεβαίωση της σχέσης τους, ακριβώς μετά το διαζύγιο της παρουσιάστριας και ισχυρίστηκε ότι δεν επέτρεπε να δημοσιευτεί οτιδήποτε στο συγκεκριμένο περιοδικό για 6 μήνες. Όταν αποφάσισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες που ήριαν στην κατοχή του εκδοτικού του ομίλου, ακολούθησε πανικός.

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν αν έπρεπε να βγάλω ή όχι την Ελένη Μενεγάκη πριν από χρόνια. Ήταν το μόνο περιοδικό που είχα βάλει εμπάργκο ότι είναι με τον Μάκη Παντζόπουλο. Μετά από έξι μήνες που το είχαν γράψει όλοι, μου ήρθαν αυτές οι φωτογραφίες και λέω να τις βγάλω. Και μετά εγώ το πλήρωσα και από πάνω που το βούλωνα έξι μήνες!».

Και κατέληξε λέγοντας: «Του χρόνου δεν ξέρω τι θα κάνω ούτε με τον εαυτό μου. Αυτή τη στιγμή είμαι σε μία φάση χαρούμενη, κουκουρούκου. Εμένα, τα Μέσα μού  φέρονται πάρα πολύ άσχημα για πάρα πολύ καιρό. Μου χρεώνουν ότι έφερα την κρίση στην Ελλάδα. Δεν την έφερε ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Τσίπρας, την έφερα εγώ γιατί 70.000 διάβαζαν Nitro, ενώ τα υπόλοιπα 9.000.000 διάβαζαν Τα Νέα».

 

 

mononews