Αλέξανδρος Ρήγας: Τι συμβαίνει με την υγεία του σεναριογράφου

19 Ιουλ. 2019 - 19:00 | Show Biz
Αλέξανδρος Ρήγας: Τι συμβαίνει με την υγεία του σεναριογράφου

Μια άσχημη είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η οποία ανησύχησε τους θαυμαστές του Αλέξανδρου Ρήγα. Ο γνωστός σεναριογράφος βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και λιποθύμησε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE, με την Βαλέρια Κουρούπη, η ηθοποιός – η οποία θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά – διέψευσε πως ο Αλέξανδρος Ρήγας υπέστη επιληπτική κρίση

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ένιωσε έντονη δυσφορία λόγω της ζέστης, με συνέπεια να λιποθυμήσει. Οι συνεργάτες του ανησύχησαν και τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους και για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για να είναι όλα τέλεια για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχε φάει τίποτα όλη μέρα, λιποθύμησε στο σετ της φωτογράφισης. Ο σεναριογράφος του «Room Service, πλιζ» βρίσκεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερκόπωσης και χρειάζεται κάποια παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό.

Μάλιστα, ο ίδιος νιώθει μια χαρά και αύριο θέλει να βρεθεί στο meeting της παραγωγής για τη νέα σειρά που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ!