Επικαιρότητα:

Αλέξανδρος Ρήγας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του!

20 Ιουλ. 2019 - 10:28 | Show Biz
Αλέξανδρος Ρήγας: Οι τελευταίες εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του!

Τέλος καλό όλα καλά για τον Αλέξανδρο Ρήγα. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος που το τελευταίο διάστημα δουλεύει εντατικά για την ολοκαίνουργια σειρά «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, υπέστη ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό ανησυχώντας φίλους, αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και όλους τους θαυμαστές του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες , ο Αλέξανδρος Ρήγας βρισκόταν στην επίσημη φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», όταν ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και λιποθύμησε. Οι συνεργάτες του ανησύχησαν και τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους και για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για να είναι όλα τέλεια για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχε φάει τίποτα όλη μέρα, λιποθύμησε στο σετ της φωτογράφισης.

Κάπως έτσι βρέθηκε στο νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί έσπευσαν να του κάνουν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις  και ήταν ιδιαίτερα προσεχτικοί μιας και στο παρελθόν, ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει υποστεί και ένα σοβαρό εγκεφαλικό.

Ευτυχώς, όλα πήγαν καλά και ο Αλέξανδρος Ρήγας τελικά είχε συμπτώματα υπερκόπωσης και χρειάστηκε κάποια παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό. Ωστόσο, ο ίδιος με προσωπική του ευθύνη αποφάσισε να πάρει εξιτήριο, ώστε να γυρίσει στο σπίτι του και να ξεκουραστεί εκεί.  Ο ίδιος επέμεινε να φύγει ώστε να τον παρακολουθήσει ο προσωπικός του γιατρός, που ήταν μαζί του.

Μάλιστα, ο γνωστός σεναριογράφος ένιωθε πολύ καλύτερα  και ήθελε σήμερα  να βρεθεί στο meeting της παραγωγής για τη νέα σειρά που ετοιμάζει στον ΣΚΑΪ! Φυσικά στο πλευρό του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή που πέρασε ήταν η αδελφή του, οι συνάδελφοί του και όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δες εδώ τι είπε η Βαλέρια Κουρούπη για την κατάσταση της υγείας του!
Μια άσχημη είδηση κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, η οποία ανησύχησε τους θαυμαστές του Αλέξανδρου Ρήγα. Ο γνωστός σεναριογράφος βρισκόταν σε φωτογράφιση για τις ανάγκες της νέας σειράς, «Room Service, πλιζ», που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ, όταν ένιωσε μεγάλη αδιαθεσία και λιποθύμησε. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το TLIFE, με την Βαλέρια Κουρούπη, η ηθοποιός – η οποία θα πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά – διέψευσε πως ο Αλέξανδρος Ρήγας υπέστη επιληπτική κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος ένιωσε έντονη δυσφορία λόγω της ζέστης, με συνέπεια να λιποθυμήσει. Οι συνεργάτες του ανησύχησαν και τον μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό για προληπτικούς λόγους και για τις απαραίτητες εξετάσεις. Ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει κουραστεί αρκετά το τελευταίο διάστημα για να είναι όλα τέλεια για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν είχε φάει τίποτα όλη μέρα, λιποθύμησε στο σετ της φωτογράφισης. Ο σεναριογράφος του «Room Service, πλιζ» βρίσκεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα υπερκόπωσης και χρειάζεται κάποια παρακολούθηση από το ιατρικό προσωπικό.

Εμείς να του ευχηθούμε περαστικά!