Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού;

23 Ιουλ. 2019 - 10:50 | Show Biz
Έγκυος η Τζένη Μπαλατσινού;

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας

Όλο και «φουντώνουν« οι φήμες που θέλουν την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια να περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με πηγές του YouWeekly, η πανέμορφη παρουσιάστρια διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγους μήνες θα υποδεχτεί τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας.

Βέβαια, καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε διαψεύσει τις φήμες.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το YouWeekly, φίλη από το περιβάλλον του Βασίλη Κικίλια δήλωσε ότι το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ, περνάει μια φάση τέλεια και… περιμένει το πρώτο του παιδί!

«Γνωστή μου που κάνει αρκετά παρέα με τον Βασίλη Κικίλια μου είπε πολύ εμπιστευτικά πως κοντεύει να πλησιάσει τον τρίτο μήνα και πως ξέρεις… απλά δεν το λένε ακόμα γιατί… όλες περιμένουν τον τρίτο μήνα να το πουν… Αλλά ξέρω ότι είναι».

Το ερωτευμένο ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 16 Ιουνίου 2019 και αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά σε συγγενείς και φίλους.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει ήδη τρία παιδιά που απέκτησε από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο.

Πιο πρόσφατα η παρουσιάστρια συνόδευσε τον σύζυγό της και υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια στην ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης, στο Προεδρικό Μέγαρο.

 

mononews