Επικαιρότητα:

Μητρούσης: Η κοπέλα που είμαι μαζί της είναι μικρή, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό

25 Ιουλ. 2019 - 05:25 | Show Biz
Μητρούσης: Η κοπέλα που είμαι μαζί της είναι μικρή, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Ρενέ Σαραντινού μίλησε ο Μιχάλης Μητρούσης όπου αποκάλυψε ποια είναι η σύντροφός του.

Πρόκειται για την αρκετά νεότερή του τραγουδίστρια Κωνσταντίνα Πουτκάρη, με την οποία συνεργάζεται, όπως και με την κούκλα κόρη του Μαρίλια Μητρούση που ασχολείται με το τραγούδι.

Όπως είπε για τη νέα του σχέση: «Ναι, τώρα έχω σχέση με μια κοπέλα, η οποία είναι εξαιρετική τραγουδίστρια, τραγουδάει και όπερα και λέγεται Κωνσταντίνα Πουτκάρη. Μαζί με τον Κώστα Γιακσόγλου, με τη μουσική ομάδα που έχω και λέγεται «Μιούζικαλ τσέπης», θα κάνουμε πολύ ωραία ξένα τραγούδια, σε 14 γλώσσες. Την κόρη μου δεν θα την πάρω στη δουλειά που θα κάνω εγώ, δεν είναι ακόμη γι’ αυτό. Είμαι ευτυχισμένος που συνεργάζομαι με την κόρη και τη σύντροφό μου».

Στη συνέχεια ο καταξιωμένος ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ερωτευμένος: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Πάντα ερωτεύομαι τους ανθρώπους που έχω σχέση, δεν γίνεται αλλιώς. Η κοπέλα που είμαι μαζί της είναι ταλαντούχα, είναι μικρή, έχουμε διαφορά ηλικίας, αλλά δεν έχει καμία σημασία αυτό».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μιχάλης Μητρούσης τον περασμένο χειμώνα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παράστασης «Λωξάντρα» όπου πρωταγωνιστούσε.