Επικαιρότητα:

Μάρκος Σεφερλής: Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο

13 Αυγ. 2019 - 19:22 | Show Biz
Μάρκος Σεφερλής: Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο

O Μάρκος Σεφερλής περιέγραψε, στο TV Έθνος, την δύσκολη οικονομική περίοδο που βίωσε εκείνος και η σύζυγός του΄Ελενα Τσαβαλιά.

Δήλωσες την προηγούμενη εβδομάδα «φτάσαμε σε δύσκολες στιγμές με την ‘Ελενα, τις ξεπεράσαμε κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου». Ποιά ήταν η πιο δύσκολη κατάσταση που κληθήκατε να διαχειριστείτε;

Τα οικονομικά ζητήματα που είχαν προκύψει. Ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο, όμως αντέξαμε με πολλή και σκληρή δουλειά και πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον. Και φυσικά και με πολλές παραστάσεις εκτός Αθηνών για να μπορέσουμε να πληρώσουμε όλες αυτές τις υποχρεώσεις που είχαμε.

Πέρασε κρίση η σχέση σας εξαιτίας αυτού;

Όχι, το αντίθετο, έγινε πιο δυνατή. Ποτέ δεν πέρασε κρίση η σχέση μας. Είμαστε μπετόν αρμέ με την Έλενα. Η Έλενα είναι «αντράκι» και όταν έπρεπε να μιλήσει έβαλε τον καθέναν στη θέση του.

Μετά την οικονομική περιπέτεια που είχες στο παρελθόν, άλλαξε η σχέση σου με το χρήμα; Με τη διαχεί-ριση του;

Ποτέ δεν υπήρξα φιλοχρήματος. Δουλεύω γιατί μου αρέσει η δουλειά. Γι' αυτό δεν με πτόησαν και τα στραπάτσα που πέρασα. Ήξερα πως θα τα καταφέρω, αρκεί να μπορώ να είμαι υγιής και να δουλεύω.

Ο Χάρης έφθασε τα δε-καπέντε. Πώς διαχειρίζε-σαι το γεγο-νός πως το παι-δί κατά καιρούς βλέπει στο Διαδίκτυο ή στο πε-ρίπτερο ψευδή δημοσιεύματα για σένα και την Ελενα;

Το παιδί ξέρει και καταλαβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που βρισκόμαστε στην επικαιρότητα και κατά και-ρούς βαλλόμαστε από διαφόρους. Το παιδί βιώνει μια ευτυχισμένη οικογένεια και βλέπει ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Του εξηγήσα-με όταν ήταν πιο μικρός πως έτσι δυστυ-χώς παίζεται κάποιες φορές αυτό το «παιχνίδι».

Καταλαβαίνει και δεν τον πειράζει. Και υπάρχουν φορές που γελάμε με όλα αυ-τά. Έχουμε πει με την Ελενα «εδώ και πόσα χρόνια μας χωρίζουν και έχει χωρίσει όλη η showbiz εκτός από εμάς». Αυτοί που έλεγαν πως χωρίζουμε με την Ελενα, χώρισαν εκείνοι τελικά.