Σοκάρει πρώην παίκτρια του My Style rocks: Κόλλησα ελονοσία - Μάτωναν τ' αυτιά και τα μάτια μου

19 Αυγ. 2019 - 05:45 | Show Biz
Σοκάρει πρώην παίκτρια του My Style rocks: Κόλλησα ελονοσία - Μάτωναν τ' αυτιά και τα μάτια μου

Πρώην διαγωνιζόμενη του reality show του ΣΚΑΙ, "My Style Rocks", σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων, μίλησε στο περιοδικό "Χάι" για την σοβαρή περιπέτειας που βίωσε.

 

Ο λόγος για την Τάνια Κοφινιώτη.

Ήσουν αεροσυνοδός στην Σαουδική Αραβία. Τι συνέβη και τα παράτησες όλα;

«Αρρώστησα πολύ βαριά. Πέρασα μια περιπέτεια υγείας πολύ σοβαρή. Δεν έχω μιλήσει για αυτό γιατί ήταν κάτι συγκλονιστικό να μην ξέρεις αν θα ζήσεις... Με τσίμπησε κουνούπι και κόλλησα ελονοσία. Φοβήθηκα παρά πολύ τόσο πολύ που ένιωσα ότι όλα με εγκαταλείπουν.

Δεν είχα την στήριξη από την εταιρεία που δούλευα όπως καταλαβαίνεις και ο φόβος μου ήταν ακόμα πιο μεγάλος. Δεν έχω αντοχή στον πόνο. Φοβάμαι τα νοσοκομεία και τους γιατρούς πάρα πολύ. Το έζησα εντελώς μόνη μου γιατί το έπαθα στις Φιλιππίνες και έπρεπε να γυρίσω Σαουδική Αραβία να νοσηλευτώ αφού πρώτα έπαιρνα συγκατάθεση από γονείς για να νοσηλευτώ και να μου χορηγήσουν φάρμακα. Δεν μπορούσα να πάρω συγκατάθεση, όπως καταλαβαίνεις για να αρχίσω αγωγή».

Θα μπορούσες να είχες πεθάνει κιόλας;

«Θα μπορούσα... ναι στο τσακ την γλίτωσα. Έσπαγαν αγγεία, μάτωναν τα αυτιά μου τα μάτια μου. Έζησα τραγικά. Πέρασα ένα μήνα στις Φιλιππίνες μέσα σε ένα νοσοκομείο μόνη μου...Μετά από ένα μήνα οι φίλες μου μέσα από το κινητό μου βρήκαν ένα τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μου για να μπορέσω να γυρίσω στην Αραβία να ξεκινήσω πιο εντατικά τις θεραπείες που έπρεπε να κάνω. Δεν μπορούσα να γυρίσω πίσω γιατί δεν μπορούσα να ταξιδέψω. Με στήριξε πάρα πολύ η πρεσβεία μας εκεί, οφείλω να το πω αυτό καθώς και οι φίλες μου που θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Πώς το αντιμετώπισες όλο αυτό; Είναι συγκλονιστικό να φτάνεις λίγο πριν το θάνατο από ένα κουνούπι. Οι γονείς σου τι σου είπαν;

«Οι γονείς μου δεν το ήξεραν μόλις το έμαθαν έπαθαν σοκ. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορούσαν να έρθουν είναι συνταξιούχοι αλλά και πέρα από αυτό απαγορευόταν κιόλας να έρθουν. Η αρρώστια αυτή είναι μεταδοτική».

Συναισθήματα μετά από όλο αυτό;

«Βγήκα πιο δυνατή... αν υπολόγιζα την ζωή λίγο τώρα θέλω να την ρουφήξω. Χωρίς κραιπάλες. Δεν θέλω να με δω με κραιπάλες και ποτά και ουσίες ούτε θέλω να αλλάζω άντρες στην ζωή μου σαν τα πουκάμισα: θέλω σταθερότητα να αγαπάω, να δημιουργώ και να ζω όμορφα».