Επικαιρότητα:

Ελένη Χατζίδου: Μόλις πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

05 Σεπ. 2019 - 14:15 | Show Biz
Ελένη Χατζίδου: Μόλις πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο

Πριν από δύο μέρες και συγκεκριμένα τη Δευτέρα, η τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου έγιναν για πρώτη φορά γονείς, καλωσορίζοντας στη ζωή τους την κόρη τους, Μελίτα – Δήμητρα.

Η τραγουδίστρια είχε φροντίσει να κάνει γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και με ένα εξαιρετικά συγκινητικό μήνηυμα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Σήμερα και μόλις πριν από λίγη ώρα, η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και το ζευγάρι φωτογραφήθηκε ευτυχισμένο με τη μικρούλα τους στην αγκαλιά του γνωστού personal trainer.

O ίδιος λίγη ώρα πριν είχε φροντίσει να μοιραστεί την ευτυχία του με μία τρυφερή ανάρτηση στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Έσπασαν τα νερά μου είπε η γυναικα μου και ήταν η στιγμή που ήξερα πως το πιο όμορφο ταξίδι ξεκινάει.Φυσικα και δεν μπορούσα να αφήσω την γυναικα μου ούτε στην αίθουσα τοκετών, νιώθω ευλογημένος και τυχερός που είδα το θαύμα της ζωής και αγκάλιασα το παιδάκι μου μόλις ακριβώς ήρθε στην ζωή. Σας αγαπώ πολύ και και τις δυο σας. Μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @v_tsironis και στο προσωπικό του Γαία @iatriko.gr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) στις5 Σεπ, 2019 στις 1:02 πμ PDT