Επικαιρότητα:

Ποιους απειλεί με ...μηνύσεις ο Γιώργος Λιάγκας

15 Σεπ. 2019 - 06:39 | Show Biz
Ποιους απειλεί με ...μηνύσεις ο Γιώργος Λιάγκας

Με αφορμή το δημοσίευμα εφημερίδας για τον Γιώργο Λιάγκα που έκανε τζετ σκι με τα παιδιά του, ο παρουσιαστής ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής του. Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε σε έντονο ύφος:

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Κάνω πρεμιέρα, πώς θα χτυπήσουμε, λοιπόν, τον Λιάγκα; Λέει μέσα ότι «ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του». Διότι απαγορεύεται λέει να έχεις παιδιά σε τζετ σκι και έκανα λέει επικίνδυνους ελιγμούς. Ένας να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφος, θεώρησε ότι θα με πλήξει γράφοντας ότι εγώ είμαι κακός πατέρας.

Αυτά φέτος να ξέρετε κύριοι συνάδελφοι δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. θα την χαρίσω την πρώτη φορά, από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα, το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια, οδηγώ τα πάντα στη θάλασσα και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβια. Το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους».