Έχω δεχτεί απόπειρα βιασμού για έναν ρόλο

24 Σεπ. 2019 - 11:01 | Show Biz
Έχω δεχτεί απόπειρα βιασμού για έναν ρόλο

Έχω δεχτεί απόπειρα βιασμού, το οποίο δεν το είπα στον Γιάννη (Μποσταντζόγλου). Ο άνθρωπος αυτός δεν ζει πια. Ο Γιάννης το κατάλαβε γιατί με περίμενε έξω από το σπίτι όπου πήγα για να πάρω το σενάριο… Και όταν πήγαμε μετά στο σπίτι μας, μου λέει ο Γιάννης “τι συνέβη;” και του λέω κάτι έγινε… Μου είχαν σκίσει το πουκάμισο… Εγώ πολύ μικρή τότε».

Αυτό αποκάλυψε η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Έχω βγάλει τρεις ποιητικές συλλογές, 14 μυθιστορήματα. Ο εκδότης του άρεσαν πολύ τα ποιήματα τα πήγε σε κάποιους κριτικούς. Και η απάντηση που πήρε ήταν: "Μα είναι δυνατόν αυτή -δεν μπορώ να πω τη λέξη, ας πούμε γκομενάρα, γυναικάρα- να γράφει και τέτοια πίεση; Φυσικά και αυτό είναι κόμπλεξ. Δεν κατάλαβα γιατί να μην υποστηρίζω την εμφάνιση, παρόλο που είμαι 57 χρονών» είπε.

Για το θέμα της ομορφιάς είπε:

«Ήμουν με τον Ιάσονα Τριανταφυλλίδη, τον οποίο τον λατρεύω, και κάθε φορά έλεγε στην εκπομπή "γεια σας, έχουμε στην εκπομπή την πανέμορφη Δήμητρα Παπαδήμα". Στο τέλος της εκπομπής του έλεγα να μην το λέει αυτό, μου λέει "είσαι κομπλεξική;" του λέω ναι, είμαι κομπλεξική, δεν θέλω να λες πανέμορφη» είπε και πρόσθεσε:

«Παίρνω τηλέφωνο στα κεντρικά, τον Καλημέρη τον φίλο μου και του λέω "Τζόνυ, έτσι και με ξαναπεί πανέμορφη, φεύγω από την εκπομπή" και μου απαντάει "δεν παίζεσαι, είσαι τρελή για τα σίδερα" και μου κλείνει το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα… "η πανέμορφη" και τέλος! Και πήραν στη θέση μου την Ελένη Μενεγάκη», είπε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα.