Ελευθερία Ελευθερίου: Το πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπωρεί - Πρέπει απλά να το αποδεχτώ

25 Σεπ. 2019 - 17:53 | Show Biz
Ελευθερία Ελευθερίου: Το πρόβλημα υγείας της που την ταλαιπωρεί - Πρέπει απλά να το αποδεχτώ

Το συγκεκριμένο πρόβλημα την κατέβαλε ψυχολογικά και την ανάγκασε να ακυρώσει αρκετά επαγγελματικά ραντεβού

Μία συγκινητική ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram έκανε η Ελευθερία Ελευθερίου. Συγκεκριμένα, η Κύπρια τραγουδίστρια τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το δέρμα και το πρόσωπό της. 

«Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες. Απλά ξύπνησα κάπως έτσι. Ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού - υποχρεώσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γι' αυτό και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. "Πρεπει απλά να το αποδεχτώ". Δεν είναι αλλεργικό - είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα.

Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή. Το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: "απόφραξη πόρων", σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου @steliosangelidis! Αυτά από μένα. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί», έγραψε συγκεκριμένα η Ελευθερία Ελευθερίου. 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Φίλοι μου εδώ και μια βδομάδα αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με το δέρμα και το πρόσωπο μου. Δεν χρειάστηκαν πολλές μέρες . Απλά ξύπνησα καπως έτσι... ομολογώ να πω ότι με έριξε ψυχολογικά. Έκανα skip επαγγελματικά ραντεβού- υποχρεωσεις μέχρι που δεν πάει άλλο. Γιαυτο και τώρα πήρα την απόφαση να το μοιραστώ μαζί σας. «Πρεπει απλά να το αποδεχτώ» . Δεν είναι αλλεργικό - είναι ψυχολογική πίεση που μου έσκασε στην επιδερμίδα. (Πήρα το μήνυμα μου, δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε για ασήμαντα πράγματα στην ζωή) το λιγότερο ψυχοσωματικό που θα μπορούσα να πάθω είναι αυτό: «απόφραξη πόρων» σύμφωνα με πληροφορίες του γιατρού μου @steliosangelidis ! Αυτά απο μένα.. το καλό της υπόθεσης είναι ότι ξαναζώ την εφηβική μου ζωή και τώρα το έχω πλέον αποδεχτεί ????✊ ❤️ #loveyourself

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EleftheriaEleftheriou Elle (@eleftheria_elle) στις23 Σεπ, 2019 στις 11:00 πμ PDT