Επικαιρότητα:

Ελένη Ράντου: Στα 40 μου είχα κατάθλιψη! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις…

02 Οκτ. 2019 - 05:22 | Show Biz
Ελένη Ράντου: Στα 40 μου είχα κατάθλιψη! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις…

Η Ελένη Ράντου κάθισε στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάθλιψη που είχε περάσει, αλλά και για την περίοδο που πέρασε κρίση ο γάμος της.

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη! Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με ποιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι! ‘όταν δεν με έβρισκε έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά.

Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη! Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου.

Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας! Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν! Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα, δεν έβγαινα από το δωμάτιο!

Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα “απατήσω” την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ! Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου.