Επικαιρότητα:

Έλενα Ράπτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της

15 Οκτ. 2019 - 04:39 | Show Biz
Έλενα Ράπτη: Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της

Η Έλενα Ράπτη παραχώρησε συνέντευξη στο Πρωινό και στον Άρη Καβατζίκη και μίλησε για πρώτη φορά για τον έγγαμο βίο αλλά και για τον λόγο που δεν το μοιράστηκε από την αρχή με τον κόσμο.

«Το είχα πει από παλιά πως όταν παντρευτώ δε θα το μοιραστώ γιατί για εμένα ο γάμος είναι μία προσευχή και ήθελα να το μοιραστώ μόνη μου με τον άνθρωπο μου και τους γονείς μας, τα αδέλφια μας, την οικογένεια μας. Δεν το είπα γιατί δεν ήθελα προεκλογικά να απασχολήσω με την προσωπική μου ζωή. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Σε μία προεκλογική περίοδο εγώ ήθελα να πάω με πολιτικά χαρακτηριστικά στην κάλπη και έτσι να κριθώ από τους συμπολίτες μου», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον έγγαμο βίο: «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι όλα πολύ ωραία, πολύ καλύτερα από πριν. Δεν ξέρω, είναι μάλλον η ευλογία που πήραμε. Για να έχεις έναν σύντροφο για μία ζωή πρέπει να είναι ο ιδανικός, πρέπει να είναι ίσως αυτός που ταιριάζει περισσότερο στο όνειρο που είχες από μικρή και ο άνθρωπος που μπορεί να σταθεί δίπλα σου με πολύ αγάπη, να σε στηρίξει, να σε αγκαλιάσει, να σε προστατεύσει. Έτσι το είχα πάντα στο μυαλό μου.»