Επικαιρότητα:

Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς 2019 - ΒΙΝΤΕΟ

17 Οκτ. 2019 - 08:36 | Show Biz
Αυτή είναι η Σταρ Ελλάς 2019 - ΒΙΝΤΕΟ

«Κυνηγάω τα όνειρά μου, παλεύω πάντα στη ζωή μου και προσπαθώ πάρα πολύ για να πετύχω τον στόχο μου… Κατά βάθος το πίστευα αλλά φέτος ήταν πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός» απάντησε στην κάμερα του star, η Σταρ Ελλάς 2019, Ραφαέλα Πλαστήρα.

Τα Καλλιστεία 2019 παρουσίασε η Μαρία Κορινθίου στο θέατρο Alhambra.

Η Ραφαέλα Πλαστήρα είναι η καλλονή που στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στη μεγάλη βραδιά των Καλλιστείων, στο θέατρο Alhambra, που έγιναν χθες βράδυ.

Η 20χρονη διαγωνιζόμενη με καταγωγή από τα Τρίκαλα, κέρδισε τον φετινό διαγωνισμό, με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου.

«Κυνηγάω τα όνειρά μου, παλεύω πάντα στη ζωή μου και προσπαθώ πάρα πολύ για να πετύχω τον στόχο μου… Κατά βάθος το πίστευα αλλά φέτος ήταν πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός» απάντησε στην κάμερα του star.gr

«Από μικρή ηλικία, από έξι χρόνων, έλεγα πως κάποια στιγμή θα βγω Σταρ Ελλάς και το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε… το είχα όνειρο!» συνέχισε η Ραφαέλα με ένα πλατύ χαμόγελο.

Η ξανθιά Τρικαλινή θεωρεί πως πέρα από την εξωτερική της εμφάνιση, η προσωπικότητα ήταν αυτή που την έκανε να ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες. Η Ραφαέλα που έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία, ασχολείται ήδη με το μόντελινγκ, ενώ αποκάλυψε πως εκεί η μητέρα της έχει ένα ελληνικό εστιατόριο.

Ήδη έχει αρκετούς τίτλους ομορφιάς στο ενεργητικό της, ενώ ένα από τα όνειρά της πέρα από το μόντελινγκ, είναι να σπουδάσει δημοσιογραφία, τώρα που επέστρεψε για τα καλά στην Ελλάδα.

Επόμενο βήμα της προς το παρόν είναι να εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Miss World».

Μις Ελλάς 2019 αναδείχθηκε η Έρρικα Κολλάνη.