Ελένη Καστάνη: Ήμουν έγκυος σε εκείνα τα γυρίσματα και έχασα το παιδάκι

20 Οκτ. 2019 - 07:20 | Show Biz
Ελένη Καστάνη: Ήμουν έγκυος σε εκείνα τα γυρίσματα και έχασα το παιδάκι

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στην κάμερα του Dot και θυμήθηκε πολλές άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική και κινηματογραφική της διαδρομή. «Έκανα γυρίσματα για τις "Βαρβαρότητες" στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το "Δις Εξαμαρτείν" στον Mega. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά. Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο».

Για τους «Δύο Ξένους»: «Με φώναξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για να κάνω την πρώτη σκηνή και να τους φέρω γούρι. Έκανα μόνο μία σκηνή, ήμουν μαθήτρια του συχωρεμένου, του Νίκου Σεργιανόπουλου».

Για το «Safe Sex»: «Δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο, μόνο το παιδί μου. Στην ταινία είμαι έγκυος σε όλα τα γυρίσματα. Πέντε μηνών από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι όταν προβλήθηκε, είχα γεννήσει το παιδί μου».

Για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή»: «Έως και κατάθλιψη έπαθα που σταμάτησε . Κάναμε αυτό το γύρισμα στα διόδια και μετά δεν μας ξανάφησαν να πάμε για γύρισμα σε διόδια. Είχαν σκεφτεί και κάτι πολύ ωραίο. Εγώ θα σκότωνα τον Μαντά με έναν γύψινο Χριστόδουλο, αυτό ήταν γραμμένο στο σενάριο. Θα τον χτυπούσα εγώ και θα πέθαινε τελικά. Δεν προλάβαμε να το γυρίσουμε ποτέ».

Για τη «Νήσο»: «Την πρώτη μέρα που κάνουμε γυρίσματα, στις 6 το πρωί που πήραμε το βανάκι να πάμε στο γύρισμα, με παίρνει ο άντρας μου και μου λέει: "Μην τρομάξεις, το παιδί είναι στο Παίδων, έχει σκωληκοειδίτιδα και εγχειρίζεται". Παθαίνω σοκ! Έβγαινα μόλις τελείωνα το γύρισμα και έκλαιγα, γιατί δεν μπορούσα να φύγω. Τότε τα δρομολόγια για τη Σίφνο ήταν συγκεκριμένα. Πήγα μία μέρα μετά, αφού είχε εγχειριστεί το παιδί».