Επικαιρότητα:

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συνέντευξη που συγκίνησε όλο το Twitter «Κατάθεση ψυχής και μεγαλείου! Ανατριχιαστικά αληθινός»

23 Οκτ. 2019 - 07:33 | Show Biz
Αντίνοος Αλμπάνης: Η συνέντευξη που συγκίνησε όλο το Twitter «Κατάθεση ψυχής και μεγαλείου! Ανατριχιαστικά αληθινός»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης άνοιξε χθες την καρδιά του και μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Πέρυσι είχα έναν πολύ δύσκολο χειμώνα. Είχε τελειώσει η πρώτη σεζόν και είχε ξεκινήσει η δεύτερη. Είχα αρχίσει το Φινιστρίνι. Ένιωθα κάπως άβολα βιολογικά. Αρκετή κούραση και κάποια συμπτώματα που δεν ήταν και πολύ φυσιολογικά. Όσο περνούσε ο καιρός τα συμπτώματα γινόντουσαν όλο και πιο έντονα. Κάποια στιγμή πήγα και έκανα κάποιες εξετάσεις γιατί με ζόριζε αρκετά η καθημερινότητά μου. Αυτές οι εξετάσεις με οδήγησαν σε κάποιες επόμενες. Οι επόμενες σε κάποιες τρίτες εξετάσεις ώσπου καταλήξαμε να μου ανακοινώνουν ότι έχω διαγνωστεί από λέμφωμα» είπε.

Και πρόσθεσε εμφανώς φορτισμένος: «Ήμουν μόνος μου. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν να δω τι θα κάνω. Να δω πού και ποιος είμαι. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να μειώσω τον φόβο και την αγωνία που είχα. Προσπάθησα να σκεφτώ λίγο πιο λογικά τα πράγματα».

«Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…» πρόσθεσε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Όπως ήταν αναμενόμενο το Twitter συγκινήθηκε. Οι χρήστες μίλησαν για κατάθεση ψυχής, εκδήλωσαν το θαυμασμό τους για τη γενναιότητα του ηθοποιού και του ευχήθηκαν να πάνε όλα καλά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε τη συνέντευξη: