Γιάννος από Άγριες Μέλισσες: Είπα στον Κώστα Σπυρόπουλο «θα σε κάνω ρεζίλι»

25 Οκτ. 2019 - 05:48 | Show Biz
Γιάννος από Άγριες Μέλισσες: Είπα στον Κώστα Σπυρόπουλο «θα σε κάνω ρεζίλι»

Ο Γιάννος από τις Άγριες Μέλισσες,  Ιωάννης Αθανασόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την εκπομπή «The 2night Show» 

Όπως είπε ήταν έτοιμος να παρατήσει την υποκριτική, πριν την πρόταση για τις «Άγριες Μέλισσες» καθώς αυτό που ήθελε επαγγελματικά δεν ερχόταν. «Αναγκαζόμουν να κάνω διάφορες δουλειές για να τα βγάζω πέρα. Στα 32 μου δεν μπορώ να έχω χορηγούς τους γονείς μου»

Ο ηθοποιός είπε ότι έχει δεχτεί bullying στη ζωή του. «Όταν έδινα πανελλήνιες είχα φτάσει 100 κιλά. Έχω δεχτεί bullying, με φώναζαν "χοντρούλη"» είπε.

Ο ηθοποιός φέτος  συμμετέχει και στο θέατρο, στην παράσταση «Toc Toc» με τον Κώστα Σπυρόπουλο και για πρώτη φορά, όπως είπε, θα έχει την ευκαιρία να κάνει κωμωδία.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς του έγινε η πρόταση από τον Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο δεν γνώριζε

«Χτύπησε το τηλέφωνο αυτές τις μέρες. Είχα προτάσεις για θέατρο, αλλά δεν ήθελα να κάνω πάλι το ίδιο. Μίλησα με τον κύριο Σπυρόπουλο, δεν τον ήξερα τον άνθρωπο, είναι πολύ ευγενής. Κι επίσης θα κάνω κωμωδία που δεν έχω κάνει ποτέ, οπότε νομίζω είναι μια καλή αρχή» είπε χαρακτηριστικά.

«Το πιο αστείο είναι πώς κλείστηκε η συμφωνία» πρόσθεσε «θα τον εκθέσω, μου είπε ότι μπορώ να τον εκθέσω. Είχαμε ραντεβού τις προηγούμενες μέρες, αλλά άργησε γιατί κάπου έμπλεξε στο κέντρο, και τη συμφωνία τη κλείσαμε μέσα στο ταξί πηγαίνοντας στο αεροδρόμιο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μου λέει "αυτό πες το στον Γρηγόρη" και του λέω θα σας κάνω ρεζίλι. Να μιλάμε με τον κύριο Σπυρόπουλο σε ένα ταξί κλείνοντας τη συμφωνία».