Δημήτρης Αργυρόπουλος: Δεν θα ήμουν με χαρά στο My Style Rocks με…

05 Νοε 2019 - 11:32 | Show Biz
Δημήτρης Αργυρόπουλος: Δεν θα ήμουν με χαρά στο My Style Rocks με…

Τον Δημήτρη Αργυρόπουλο συνάντησε η κάμερα του Happy Day σε βραδινή του έξοδο. Ο γνωστός εκδότης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο νέο κύκλο του My Style Rocks και στην πιθανότητα να τον δούμε εκ νέου στην κριτική επιτροπή.

«Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να ξαναγίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος, συμπληρώνοντας: «Είχα μιλήσει σχετικά το καλοκαίρι και ανέφερα πως με ενδιαφέρει πολύ να το κάνω αν είναι όλη η περσινή ομάδα».

«Δεν θα το έκανα με την ίδια χαρά αν ήταν μια άλλη ομάδα γιατί είναι πάρα πολλές οι ώρες» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος για να μιλήσει, αμέσως μετά, για την σχέση με την πρώην σύζυγο του, Μαρία Μπακοδήμου.  «Νομίζω πως η Μαρία είναι πιο αυστηρή από μένα και είναι αυτή που με πιέζει να κάνω καλά πράγματα στη ζωή μου».

«Μου αρέσει το μήνυμα πως δυο άνθρωποι που έχουν κάνει έναν αποτυχημένο γάμο, μπορεί να έχουν μια επιτυχημένη σχέση» σχολίασε, στην ίδια βραδιά, η Μαρία Μπακοδήμου.

«Μιλάμε για σχέσεις, συμβουλεύουμε ο ένας τον άλλον και έχω μπει στη μέση όταν υπήρξε πρόβλημα με σχέση του» κατέληξε η πρώην σύζυγος του Δημήτρη Αργυρόπουλου, Μαρία Μπακοδήμου.