Επικαιρότητα:

Η ζωή της Άντζελας Δημητρίου θα γίνει θεατρικό: Οι λεπτομέρειες

10 Δεκ. 2019 - 13:12 | Show Biz
Η ζωή της Άντζελας Δημητρίου θα γίνει θεατρικό: Οι λεπτομέρειες

Από το πάλκο στο θεατρικό σανίδι (ή περίπου), θα βρεθεί η Άντζελα Δημητρίου, την επόμενη σεζόν καθώς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στη «Φωλιά των Κου Κου», η ζωή της θα γίνει θεατρικό! Και η λαϊκή τραγουδίστρια θα έχει ενεργή συμμετοχή σ’ αυτό.

Την επιμέλεια του έργου θα έχει ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, με τον οποίο θα συνεργαστούν και μουσικά.

«Με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο θα κάνουμε μαζί του χρόνου μία μεγάλη παράσταση και δεν σας κρύβω ότι όταν μου το είπε αισθάνθηκα πολύ περίεργα. Έχω κάνει θέατρο αλλά ένιωσα πως ο Γιάννης μ’ έχει διαβάσει καλά. Θα ξεδιπλώσουμε όλη μου τη ζωή στο θεατρικό σανίδι με άξονα τα τραγούδια μου, την αλήθεια μου. Είναι σίγουρο ότι θα συγκινηθείτε», είπε στις κάμερες η Άντζελα Δημητρίου. Ενώ ο μουσικοσυνθέτης και σκηνοθέτης δήλωσε: «Το θέαμα αυτό δεν θα έχει να κάνει με το glam που έχουν τα μπουζούκια, θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό».

Την επόμενη, λοιπόν, σεζόν θα ανέβει η μουσικοχορευτική αυτή παράσταση με άξονα τα τργαούδια της Άντζελας, που θα περιλαμβάνει και πρόζα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου. Στην σκηνή, την περισσότερη ώρα, θα βρίσκεται στη σκηνή, ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία επιλογής των ανθρώπων που θα την πλαισιώνουν.