Γιάννης Μπέζος: Τελειώσανε αυτά

03 Ιαν. 2020 - 12:11 | Show Biz
Γιάννης Μπέζος: Τελειώσανε αυτά

Ποια είναι η άποψη που έχει ο Γιάννης Μπέζος για την επαναφορά στην τηλεόραση παλαιότερων σειρών με νέα επεισόδια; Ο ηθοποιός είναι σαφής:

“Οι σκηνές από παλιές σειρές στο εορταστικό επεισόδιο του “Πέτα τη φριτέζα” ήταν για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Ήταν ένας τρόπος να πάμε λίγο στο παρελθόν, ήταν σαν νοστιμιές και όχι σαν μνημόσυνα, δηλαδή, τι ωραία που ήταν πριν 30 χρόνια. Δεν ήταν πιο ωραία, χάλια ήταν. Μια χαρά είναι τώρα και αυτά πρέπει να τα έχουμε στην καρδιά μας και όχι στον σβέρκο μας να μας ταλαιπωρούν.

Δεν μου αρέσουν οι συνέχειες των παλιών σειρών καθόλου. Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Δεν έχουν κανένα νόημα. Άσχετα αν τα βλέπει ο κόσμος, ο κόσμος μπορεί να δει απίθανα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι δικαιώνονται. Μακάρι οι άνθρωποι να είναι πολύ επιτυχημένο αυτό που κάνουν. Εγώ δεν θα το έκανα”.

“Μπήκαμε στην τρίτη δεκαετία του 21ου αιώνα και εμείς ακόμα έχουμε τα “σουσούμια” του προηγούμενου αιώνα. Τελείωσαν αυτά, μαζί με την τηλεόραση του ’90. Τελειώσανε!”, καταλήγει ο Γιάννης Μπέζος.