Συγκλονίζει η Σούζαν Άσμπι: Ο πατέρας που την εγκατέλειψε και τα χρόνια που έζησε στο ορφανοτροφείο

22 Ιαν. 2020 - 12:10 | Show Biz
Συγκλονίζει η Σούζαν Άσμπι: Ο πατέρας που την εγκατέλειψε και τα χρόνια που έζησε στο ορφανοτροφείο

Στο πλατό της εκπομπής«Μεσάνυχτα»με την Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η γνωστή γυμνάστρια Σούζαν Άσμπι.

Ηγνωστή γυμνάστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία, τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο αλλά και για την πρόσφατη περιπέτεια που είχε με υγεία της. Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας της εγκατέλειψε τη μητέρα της και εκείνη όταν ήταν 18 μηνών, με τη μητέρα της να παθαίνει νευρικό κλονισμό και να οδηγεί τη μικρή τότε Σούζαν σε ορφανοτροφείο.

«Μέχρι τα 5 μου ήμουν σε ορφανοτροφείο. Ο πατέρας μου τα τελευταία 15 χρόνια εμφανίστηκε και πάλι στη ζωή μου. Διάβασα γράμματα του πατέρα μου που έλεγε τότε στη μητέρα μου να με αφήσει σε ορφανοτροφείο και εκείνη να φτιάξει τη ζωή της στην Ελλάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σούζαν Άσμπι.

Η γυμνάστρια μίλησε και για την πρώτη συνάντηση που είχε με τον πατέρα της πριν από μερικά χρόνια σε έναν σταθμό του τραίνου στην Αγγλία. «Την πρώτη ημέρα που συνάντησα ξανά τον πατέρα μου τον έβριζα, έβγαλα όλο το θυμό μου. Έβλεπα το πώς ζούσε εκείνος και πώς η μητέρα μου και όλο αυτό με θύμωνε. Δεν μετάνιωσε καθόλου που με εγκατέλειψε. Νομίζω πως έχω κλείσει αυτόν τον κύκλο γιατί έψαχνα πολλά χρόνια τι σημαίνει αυτή η λέξη “μπαμπάς”. Ήθελα να φάω ένα φαγητό μαζί του, να πιω ένα καφέ και επειδή τον γνώρισα τόσα χρόνια μετά έκλεισε αυτός ο κύκλος και έφυγε ο θυμός, ηρέμησε η ψυχή μου. Τον έχω συγχωρέσει», τόνισε η Σούζαν Άσμπι.

 

Πηγή: enikos.gr, zappit