Επικαιρότητα:

Η Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές

24 Ιαν. 2020 - 07:39 | Show Biz
Η Τζόυς Ευείδη μιλά για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει με τις φωνητικές της χορδές

Στο πλατό του The 2night Show βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου η Τζόυς Ευείδη. Η δημοφιλής ηθοποιός δε δίστασε, μέσα σε όλα, να μιλήσει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις φωνητικές της χορδές με αποτέλεσμα να δέχεται πλήθος μηνυμάτων στα social media.

“Δεν έχω κανένα δώρο από το Θεό για τη φωνή μου! Η φωνή μου είναι με πολλά προβλήματα” παραδέχθηκε με ειλικρίνεια η Τζόυς Ευείδη. “Έτσι έγινε, όχι από το τσιγάρο, αλά από την κακή χρήση και είναι χαλάρωση των χορδών. Δεν φτάνει η υπόλοιπη χαλάρωση έπρεπε και στις χορδές”!

Επίσης η πρωταγωνίστρια της κωμικής σειράς του Χάρη Ρώμα, “Καφέ της χαράς”, πρόσθεσε πως “θέλει επέμβαση αυτό. Μου γράφουν διάφοροι στο Instagram, “τι έχει πάθει η φωνή σας, δεν προσέχετε”, ντρέπομαι λίγο. Κάποια στιγμή θα αναγκαστώ, πολύ φοβάμαι, να το κάνω αν και γενικώς το χειρουργείο κοιτάω να το αποφύγω”

Όταν, μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 τόνισε πως θα μπορούσε να έχει ενδιαφέρον η φωνή της καλεσμένης του στο τραγούδι, η Τζόυς Ευείδη λύθηκε στα γέλια και τόνισε “τι να τραγουδήσω, αγάπη μου με αυτή τη φωνή! Μόνο Ζαμπέτα”!