Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις- φωτιά! Bιολέτα - Μιλτιάδης επίσημα μαζί! Το δεσμό τους συζητά όλο το Διαφάνι

24 Ιαν. 2020 - 20:00 | Show Biz
Άγριες Μέλισσες: Εξελίξεις- φωτιά! Bιολέτα - Μιλτιάδης επίσημα μαζί! Το δεσμό τους συζητά όλο το Διαφάνι

Την είδηση ότι ο Μιλτιάδης και η Βιολέτα από τις «Άγριες Μέλισσες» θα γίνουν ζευγάρι την είχε δώσει πριν λίγες μέρες στη συνέντευξή του στο ΤLΙFE o Bαγγέλης Αλεξανδρής, δηλαδή ο  Κυριάκος ο κλαρινιτζής στο σήριαλ, ο οποίος πλήγωσε τη Ουρανία του έχοντας αρραβωνιστικιά σε άλλο χωριό!

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είχε πει τότε για τον «Μιλτιάδη» δηλαδή τον εξαίρετο ηθοποιό Γιώργο Γάλλο

Και επειδή του είπαμε ότι ο Κυριάκος φαίνεται κάτι να κρύβει και να είμαι λίγο μπερμπάντης, ξέσπασε κάνοντας αποκαλύψεις για τον Μιλτιάδη Σεβαστό λέγοντας: Τι να πούμε όμως για τον Μιλτιάδη, αυτή τη μουσίτσα τη σιγανοπαπαδιά  που όταν ξεκίνησε το σίριαλ ήμουν τόσο  μαζί του, αλλά  έχει πάρει το μισό Διαφάνι ο άνθρωπος, δεν κάνω πλάκα… και που να δεις τι θα γίνει αργότερα…  Δε θα σου πω παρακάτω τι θα κάνει…Τα είχε με τη μαμά της Ελένης, θα τα φτιάξει με την Βιολέτα και μετά… με άλλη… Και δεν έχει πει κανένας τίποτα».

Σήμερα το περιοδικό «Τηλεθεατής» αποκαλύπτει ότι ο μοναχικός Μιλτιάδης έρχεται πολύ κοντά με την Βιολέτα, κάνουν επίσημη σχέση κάτι που κάνει όλο το Διαφάνι να τους συζητά αλλά και έξαλλο τον Κωνσταντή! Είναι η στιγμή που ο μοναχικός και κατατρεγμένος Μιλτιάδη βρίσκει την ευτυχία στο πρόσωπο της Βιολέτας που ήδη έχουμε δει την αδυναμία που της έχει…