Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη - Τι συνέβη

Στο νοσοκομείο η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη - Τι συνέβη

Μια περιπέτεια με την υγεία της, περνάει τον τελευταίο διάστημα η Μάρθα Καραγιάννη και η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη ηθοποιός νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική.

Η είδηση έγινε γνωστή από ανάρτηση της καλής φίλης της Ντόρας Ντούμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Η φίλη της ενημερώνει ότι η υγεία της ηθοποιού πάει καλύτερα, ενώ δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος εισαγωγής της στο νοσοκομείο. 

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που δείχνετε για την αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη. Πάμε καλά. Θερμή παράκληση μην μου στέλνετε μηνύματα δεν μπορώ να απαντώ. Ευχαριστώ», γράφει.

Άλλος φίλος της Μάρθας Καραγιάννη αναφέρει σε ανάρτηση:«Αυτές τις μέρες η σκέψη και η καρδιά μου είναι στην Αγαπημένη πρωταγωνίστρια και προσωπική φίλη Μάρθα Καραγιάννη, που τον τελευταίο καιρό νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική. Μάρθα μου, εσύ μέσα από τη λάμψη σου Πάντα ήσουν αγωνίστρια.. Και με τον φύλακα Άγγελο που σε Ευλόγησε η ζωή να έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου (Ntora Douma), είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξαναβρεθούμε και θα χορέψουμε όλοι μαζί σε χορούς κυκλωτικους, που λέει και ο Νιόνιος. Έτσι.. Για τη χαρά της ζωής. Καλημέρα σε όλους...», έγραψε χαρακτηριστικά.

Όπως εξηγεί στο newsit ο καλός της φίλος και ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας, η ίδια έχει ξεκινήσει να αισθάνεται ήδη καλύτερα, ενώ το πρωί που την είδε από κοντά ζήτησε να μάθει τα νεότερα για την υγεία του Κώστα Βουτσά.

«Δεν είναι κάτι το φοβερό απλά παρουσίασε έναν πυρετό και πόνο στη δεξιά κοιλία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να την καταβάλει και εξαιτίας και της ηλικίας της, είναι και 80 ετών, σκεφτήκαμε πως ήταν καλύτερα να την πάμε σ΄ ένα νοσοκομείο. Έτσι νοσηλεύτηκε πριν από τρεις ημέρες. Ο πυρετός δείχνει πως κατεβαίνει, της έχουν γίνει ήδη κάποιες εξετάσεις, ενώ θα της γίνουν κι άλλες που είναι απαραίτητες, αιματολογικές, υπέρηχος. Καλά πάει, βρίσκεται σε καλό δρόμο. Είναι διαυγέστατη, σήμερα το πρωί ήμουν εκεί και μιλούσαμε, ενώ κάναμε πλακίτσες και λέγαμε διάφορες ιστορίες. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό είναι μια ιστορία που αντιμετωπίζεται πάρα πολύ καλά και εύκολα. Με ρώτησε για τον Κώστα Βουτσά τον οποίο σκέφτεται συνεχώς», είπε ο κ. Σούρας στο newsit.gr.

 Και πρόσθεσε: «Πιστεύω πως σε 3 με 4 μέρες θα βγει από την κλινική. Η Ντόρα Δούμα η κολλητή της είναι συνεχώς δίπλα της και όλα θα πάνε καλά».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: