Συγκατοίκηση μετά την επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Συγκατοίκηση μετά την επανασύνδεση για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Χώρισαν το καλοκαίρι, οι δρόμοι τους ξανάσμιξαν τον περασμένο Οκτώβριο και εδώ και λίγο καιρό ζουν κάτω από την ίδια στέγη.

Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί και όπως δείχνουν τα πράγματα, η επανασύνδεσή τους αυτή έχει πετύχει αφού, σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ήδη ζουν στο ίδιο σπίτι, ένα όμορφο διαμέρισμα σε μία ήσυχη γειτονιά του Βύρωνα.

Η πανέµορφη Χριστίνα µε την εξωτική οµορφιά και τις τέλειες αναλογίες, την οποία γνωρίσαµε από το «My Style Rocks», γνώριζε τον Χρήστο Μάστορα εδώ και χρόνια όχι µόνο επειδή τον εκτιµούσε και τον θαύµαζε ως καλλιτέχνη, αλλά και επειδή στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί στο ίδιο νυχτερινό κέντρο.

Εκείνη ήταν χορεύτρια και εκείνος εµφανιζόταν σε αυτό, όµως δεν είχαν έρθει κοντά. Αλλωστε, εκείνος βρισκόταν ακόµα σε σχέση µε την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Πάρκερ και έτσι οι δρόµοι τους δεν συναντήθηκαν τότε.

Προς τα τέλη του 2018, ο Χρήστος και η Χριστίνα, ξανασυναντήθηκαν. Ελεύθερος, πλέον, εκείνος, ελεύθερη και εκείνη, δεν άργησαν να δείξουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον. Ειδικά ο frontman του συγκροτήµατος Melisses εντυπωσιάστηκε από την εξωτική οµορφιά της αλλά και την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή της.

Η Χριστίνα, αν και έχει µεγαλώσει στην Ελλάδα, έχει ρίζες από το Σουδάν και την Αίγυπτο. Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν τόσο ανέµελα όσο θα πίστευε κανείς, αφού οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν πολύ µικρή. Η ζωή, όµως, της χαµογέλασε σύντοµα καθώς η µητέρα της γνώρισε, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν Έλληνα, που τη µεγάλωσε σαν να ήταν δικό του παιδί. Το επίθετό της, µάλιστα, το οφείλει σε εκείνον.

Η Χριστίνα, λοιπόν, δεν κατέβαλε και µεγάλη προσπάθεια για να εντυπωσιάσει τον Χρήστο όχι µόνο λόγω της εξωτερικής της εµφάνισης αλλά και λόγω της προσωπικότητάς της.

Παρότι, τηρούσαν από την αρχή της σχέσης τους σιγήν ιχθύος, η Χριστίνα συχνά µέσα από το «My style rocks», όπου συµµετείχε πρόπερυσι, αναφερόταν στην καθηµερινότητά της µε τον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας, για παράδειγµα, ότι την πρόσεχε πολύ και της µαγείρευε καταπληκτικά πιάτα, χωρίς να αναφέρει ποτέ το όνοµά του, παρότι ήταν κοινό µυστικό.

.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: