Επικαιρότητα:

Μιχάλης Μανιάτης: Αποκαλύπτει τις απειλές που δέχθηκε και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει

18 Φεβ. 2020 - 06:54 | Show Biz
Μιχάλης Μανιάτης: Αποκαλύπτει τις απειλές που δέχθηκε και δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, ο Μιχάλης Μανιάτης επέλεξε να βρεθεί στα “Μεσάνυχτα” και να συναντήσει την Ελεονώρα Μελέτη. Ο ηθοποιός μίλησε, μέσα σε όλα, για την κινηματογραφική επιτυχία της ταινίας “Άγγελος” εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους μετά την προβολή έπρεπε να κυκλοφορεί με συνοδεία.

Ειδικότερα, ο Μιχάλης Μανιάτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως “αναγκαστικά συνέβη αυτό. Το επέβαλε το Υπουργείου Πολιτισμού και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γιατί δεχόμουν απειλές. Όχι μόνο εγώ προσωπικά αλλά το σπίτι μας και η οικογένεια μου. Έπαιρναν τηλέφωνα την μητέρα μου, σε μια μονοκατοικία όπου μέναμε, της έλεγαν πως “βλέπουμε τον γιο σου τώρα που είναι στο Σύνταγμα και δεν θα φτάσει στο σπίτι”. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε το τότε 5ο Αστυνομικό Τμήμα για λόγους ασφαλείας”.

Επίσης, ο Μιχάλης Μανιάτης αποκάλυψε πως υποδύθηκε τον “Άγγελο” στην ομώνυμη επιτυχία επειδή, πολύ απλά, κανένας άλλος δεν δεχόταν να ερμηνεύσει τον συγκεκριμένο ρόλο. Για τον οποίο ρόλο, δε, δέχθηκε βοήθεια μεγάλη από τον Άντονι Χόπκινς!

“Συμπτωματικά εδώ στην Ελλάδα γνωριστήκαμε με τον Άντονι Χόπκινς και με επηρέασε διδάσκοντας με πως να μην είμαι ηθοποιός” δήλωσε, επίσης, ο 68χρονος “πολίτης του κόσμου” όπως αρέσκεται να δηλώνει.