Μάρθα Καραγιάννη: Σας λέω ότι αυτή είναι η διάγνωση - Όσα είπε φίλος της γνωστός γιατρός

Μάρθα Καραγιάννη: Σας λέω ότι αυτή είναι η διάγνωση - Όσα είπε φίλος της γνωστός γιατρός

Όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα 17/2, η ηθοποιός Μάρθα Καραγιάννη εδώ και μερικές ημέρες νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο φίλος της και γνωστός ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας, αποκάλυψε το χρονικό της εξέλιξης του προβλήματος υγείας και την τελική διάγνωση: «Η φίλη μου Μάρθα Καραγιάννη είχε πυρετό, πόνο στη δεξιά κοιλία και τάση για εμετό. Σκεφτήκαμε ότι πρέπει να μπούμε σε νοσοκομείο».

«Τη μεταφέραμε με την Ντόρα Δούμα σε κλινική, κάναμε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και σε λίγες ημέρες – από την περασμένη Πέμπτη – ο πυρετός έπεσε. Η διάγνωση είναι χολοκυστίτιδα, μια φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Αν δεν υπάρξουν πέτρες, η φλεγμονή αντιμετωπίζεται με θεραπευτική αγωγή. Αν υπάρξουν πέτρες, τότε χρειάζεται χειρουργείο. Οι θεράποντες ιατροί έχουν το τελευταίο λόγο. Για να μη γράφονται πράγματα, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας λέω ότι αυτή είναι η διάγνωση».

Μάρθα Καραγιάννη νοσοκομείο: Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς

Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούσαμε και τη συγκάτοικο και κολλητή φίλη της Μάρθας Καραγιάννη, Ντόρα Δούμα, η οποία έβαλε την ίδια την ηθοποιό σε ανοικτή ακρόαση να πει μια καλημέρα στο τηλεοπτικό κοινό. Η κατάσταση της υγείας της ηθοποιού βαίνει καλώς και σύμφωνα με τον Δημήτρη Σούρα βρίσκεται σε άριστα ιατρικά χέρια και κάθε μέρα ρωτάει πότε θα γυρίσει στο σπίτι της.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Το διαβάσαμε στο alphafreepress


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: