Κατερίνα Διδασκάλου: Στις Άγριες Μέλισσες ο Λεωνίδας Κακούρης, έτσι όπως με άρπαξε…

25 Φεβ. 2020 - 11:44 | Show Biz
Κατερίνα Διδασκάλου: Στις Άγριες Μέλισσες ο Λεωνίδας Κακούρης, έτσι όπως με άρπαξε…

Η Κατερίνα Διδασκάλου παραχώρησε στην κάμερα του “Ευτυχείτε” και πρόδωσε όλα όσα θα δούμε προσεχώς στις επιτυχημένες “Άγριες Μέλισσες”. Ποιο είναι, επίσης, το περιστατικό που λόγω… πάθους θυμάται η ηθοποιός από γύρισμα με τον συμπρωταγωνιστή της, Λεωνίδα Κακούρη;

“Για μένα φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο γιατί μου δίνει μια τόσο πολυεπίπεδη ηρωίδα. Η Μυρσίνη είναι τα πάντα σχεδόν. Δολοπλοκεί, είναι μητέρα, θρηνεί, ερωμένη, σύζυγος” σημείωσε χαρακτηριστικά στον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα η Κατερίνα Διδασκάλου. ” Το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε αυτή τη σειρά είναι οι ερμηνείες των ηθοποιών που είναι ένας και ένας. Η Μυρσίνη είναι πιστή στον Δούκα, τον αγαπάει από μικρούλα και τα παιδιά είναι όλα δικά του”.

Όσον αφορά την επιστροφή του Γιάννη Στάνκογλου στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, η Κατερίνα Διδασκάλου πρόδωσε με χαμόγελο πως “ο Κυπραίος, ναι, επιστρέφει αλλά περιμένετε να δείτε την ωραία μας σκηνή που έχουμε με την επιστροφή του και τι του λέει η Μυρσίνη”.

Επίσης, η πρωταγωνίστρια μας προέτρεψε να επικεντρωθούμε “στην υπέροχη ιστορία ανάμεσα στην Πηνελόπη και στον Μελέτη, σε αυτά τα δυο παιδιά που είναι εξαιρετικοί ηθοποιοί. Δεν φαντάζεστε τι σημαίνει μες στο κρύο, 7 και μισή το πρωί να κάνεις ερωτική σκηνή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι αυτό”.

“Μια μέρα έχουμε να κάνουμε μια πολύ παθιασμένη ερωτική σκηνή με τον Λεωνίδα Κακούρη, που λέει στη Μυρσίνη πως θα την σκοτώσει εάν μάθει τίποτα και, έτσι όπως με αρπάζει, χτυπάμε τα δόντια μας τόσο άσχημα που ευτυχώς τα σώσαμε” πρόδωσε, σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Διδασκάλου.