Επικαιρότητα:

Κώστας Βουτσάς: Συγκινημένη η αδερφή του μίλησε για την τελευταία τους συνάντηση στο νοσοκομείο

26 Φεβ. 2020 - 19:52 | Show Biz
Κώστας Βουτσάς: Συγκινημένη η αδερφή του μίλησε για την τελευταία τους συνάντηση στο νοσοκομείο

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η Νίτσα Βουτσά. Η αδερφή του πολυαγαπημένου μας Κώστα Βουτσά, αναφέρθηκε στην τελευταία τους συνάντηση που είχαν την περασμένη Παρασκευή στο νοσοκομείο.

«Την περασμένη Παρασκευή πήγα και τον είδα, είχε πάρα πολύ καλή επαφή, αλλά δεν μιλούσε γιατί του είχαν κάνει την τραχειοστομία. Αλλά με κοίταζε καλά καλά και το βλέμμα του αυτό το ξέρω εγώ, ήταν βλέμμα αγάπης γιατί με έβλεπε λυπημένη. Δεν παραπονέθηκε ποτέ ο Κώστας και δεν παραπονιόταν ποτέ. Ήταν χρόνια που είχε το πρόβλημα με τους πνεύμονες και την καρδιά του, αλλά δεν παραπονιόταν.

Είμαι πολύ περήφανη που είχαν τον Κώστα αδελφό. Και να σας πω και κάτι άλλο που έχω συγκινηθεί σήμερα πάρα πολύ, θα γίνει αύριο λαϊκό προσκύνημα για τον Κώστα. Που να φαντάζονταν η μανούλα μου και ο πατέρας μου όταν ήρθαν από την Πόλη με πέντε πράγματα, ότι ένα παιδί τους θα τους τιμούσε τόσο πολύ. Γιατί αυτό είναι τιμή για την οικογένειά μου ότι αύριο θα γίνει λαϊκό προσκύνημα», είπε η Νίτσα Βουτσά.