Επικαιρότητα:

Στις 11 το πρωί το «αντίο» στον σπουδαίο Κώστα Βουτσά - Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

28 Φεβ. 2020 - 06:48 | Show Biz
Στις 11 το πρωί το «αντίο» στον σπουδαίο Κώστα Βουτσά - Πλήθος κόσμου στο λαϊκό προσκύνημα

Την Παρασκευή στις 11 το πρωί, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών, θα γίνει η κηδεία του Κώστα Βουτσά. 

Συνάδελφοι ηθοποιοί, φίλοι, θαυμαστές, θα αποχαιρετήσουν με συγκίνηση τον αιώνιο έφηβο που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη, σε ηλικία 88 ετών.

Ένας κωμικός με αστείρευτο ταλέντο, ένας άνθρωπος γεμάτος χαμόγελο και ενέργεια. "Σε μία κηδεία θα πάω, και αυτή θα είναι η δική μου" δήλωνε κάθε φορά που πέθαινε ένας αγαπημένος του άνθρωπος και εκείνος δεν έδινε το "παρών".

Πίστευε ότι θα αποφύγει τον θάνατο αφού δεν τον συναναστρεφόταν. Πλέον είναι εκείνος για τον οποίο θα ακουστεί το τελευταίο χειροκρότημα, αφού έγραψε ιστορία στην καλλιτεχνική ζωή του τόπου. 

Το λαϊκό προσκύνημα

Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, η σορός του αιώνιου έφηβου το ελληνικού κινηματογράφου βρέθηκε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών όπου παρέμεινε έως τις 19:30 το απόγευμα για λαϊκό προσκύνημα, το οποίο θα συνεχιστεί την Παρασκευή από τις 10:00 το πρωί έως τις 11.30 π.μ.

Στη Μητρόπολη Αθηνών συνέρρευσε πλήθος κόσμου προκειμένου να πει το τελευταίο «αντίο» στον Κώστα Βουτσά.

Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποφάσισε την παραχώρηση τιμής ένεκεν, τάφου στο Α΄ Νεκροταφείο στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην Τέχνη και τον Πολιτισμό.