Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έχασε τον πατέρα της

Βαρύ πένθος για την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, έχασε τον πατέρα της

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της περνάει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου αφού το πρωί της Δευτέρας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της, Παντελής.

Η υγεία του Ο 88χρονου που έπασχε από άνοια τις τελευταίες μέρες είχε επιδεινωθεί. 

Η γνωστή ηθοποιός είχε κάνει γνωστό το πρόβλημα υγείας του πατέρα της, όταν το περασμένο καλοκαίρι, σε ανάρτησή της είχε γράψει: «Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά πια δυστυχώς δε θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δε θυμάται ούτε ποια είμαι ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δε θυμάται που με έπαιρνε απ’ το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνή για να δούμε όπερες και μπαλέτο, δε θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άντρας που μου έστελνε λουλούδια, δε θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δε θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σε εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι κι αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά -πως άλλωστε να τα ξεχάσω- νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα- αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει- να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου…..».

Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη, αλλά λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό, θα είναι παρόντες, εκτός από την Αλεξάνδρα, η μητέρα της και ο αδερφός της, ενώ δε θα επιτρέπονται τα στεφάνια και τα λουλούδια.

Το διαβάσαμε στο Star.gr