Πέθανε ο πατέρας της Αλεξάνδρα Παλαιολόγου -"Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας..."

Πέθανε ο πατέρας της Αλεξάνδρα Παλαιολόγου -"Για ποιο ταξίδι κίνησες να πας..."

Το πιο βαρύ πλήγμα φαίνεται πως επιφύλασσε ο Μάρτιος στο φευγιό του για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την είδηση της απώλειας του αγαπημένου της προσώπου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία οι δυο τους ήταν αγκαλιά και χαμογελαστοί.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανάρτησε μια φωτογραφία πλάι στον πατέρα της και πλάι της σημείωσε: "Για ποιο ταξίδι κίνησε να πας".

Η ασθένεια του πατέρα της

Τον περασμένο Ιούλιο, η Αλέξάνδρα Παλαιολόγου είχε αναρτήσει ένα post στο Facebook, με το οποίο ενημέρωνε τους ακολούθους της για τα προβλήματα υγείας του πατέρα της.

"Ο μπαμπάκας μου… Γιορτάζει σήμερα, είναι του Αγίου Παντελεήμονος, αλλά δυστυχώς, δεν θυμάται ούτε ότι γιορτάζει, δεν θυμάται ούτε ποια είμαι, ούτε τι συγγένεια έχουμε… Ο μπαμπάκας μου δεν θυμάται που με έπαιρνε από το χέρι και με πήγαινε στη Λυρική Σκηνήγια να δούμε όπερες και μπαλέτο, δεν θυμάται πως αν 14 Φλεβάρη ήμουν μόνη μου ήταν ο άνδρας που μου έστελνε λουλούδια. Δεν θυμάται που με συνόδεψε νύφη στην εκκλησία και πόσο με καμάρωνε στο θέατρο. Δεν θυμάται πόση πολλή αγάπη έχει δώσει σ’ εμάς τα παιδιά του και πως γινόταν θυσία προκειμένου να μας παρέχει ότι καλύτερο σε ότι και αν του ζητούσαμε. Εγώ που τα θυμάμαι όλα αυτά – πώς άλλωστε να τα ξεχάσω – νιώθω τόσο ευλογημένη που είμαι κόρη του και θα ήθελα – αν υπήρχε περίπτωση να καταλάβει – να του σιγοψυθιρίσω ένα τεράστιο ευχαριστώ και να του πω πόσο βαθειά τον αγαπώ. Μπαμπάκα μου..."