Επικαιρότητα:

Γνωστός ηθοποιός για τον κορονοϊό: «Όσο δεν ανοίγουν οι ναοί, τόσο θα παρατείνεται το κακό…»

30 Μαρ. 2020 - 11:04 | Show Biz
Γνωστός ηθοποιός για τον κορονοϊό: «Όσο δεν ανοίγουν οι ναοί, τόσο θα παρατείνεται το κακό…»

Γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή του σε επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τις εκκλησίες που έκλεισαν λόγω κορονοϊού, δηλώνοντας πώς όσο παραμένουν κλειστές δεν θα σταματήσει όλο αυτό που ζούμε.

Διάβασε αναλυτικό το μήνυμά του:

Δεν θέλω να απογοητεύω κανένα. Απεναντίας…!!! Γι’αυτό, θέλω να πω το εξής: Όσο δεν ανοίγουν οι Ορθόδοξοι Ναοί, τόσο θα παρατείνεται το κακό με τον κορωνοϊό. Πρέπει σαν λαός και σαν χριστιανοί να το καταλάβουμε αυτό…!!!

Όπως οι υπεραγορές ανοίγουν με κριτήρια, πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν και οι ναοί για όλο τον κόσμο και όχι μόνο για τους Ιερείς και ψάλτες… Πρέπει να ξυπνήσουμε!!! Ο ίδιος ο Κύριος είπε: «Ουκ επ’ άρτω μόνο ζήσεται άνθρωπος». Γιατί να υπάρχει μόνο η μέριμνα για τις σωματικές ανάγκες…!!!? Πρέπει γρήγορα να ξυπνήσουμε!!! Είναι δοκιμασία και έχουμε αποτύχει ως Χριστιανοί…!!!

Μας κυριεύει ο φόβος του θανάτου που αν το καλοσκεφτουμε είναι αναπόφευκτος για όλους ανεξαιρέτος και θα συμβεί έτσι κι αλλιώς!!! Φοβόμαστε τον θάνατο; Τότε να στραφούμε στο Χριστό που είναι η Ζωή και η θεραπεία όπως και η Ανάστασις των πάντων. Ας Ξυπνήσουμε, ας αντιδράσουμε, ας κάνουμε κάτι. Μην δεχόμαστε άλλο το παράλογο. Δεν λύνονται τέτοια προβλήματα και δοκιμασίες χωρίς Χριστό. Φέρουμε ευθύνη όλοι ως Χριστιανοί, ως σώμα της Εκκλησίας, ως σώμα του Χριστού.

Μόνο ο Θεός μέσω της πίστης μπορεί να σταματήσει όλο αυτό το κακό… Μόνο Αυτός, ο Κύριος μας, ο Θεός μας, ο Δημιουργός και Πατέρας μας!!! Ούτε η επιστήμη, ούτε τα ανθρώπινα (=μέτρα), ΜΟΝΟ Η ΧΆΡΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΎ. Μόνο Αυτός με τις πρεσβείες της Υπερευλογημένης Θεοτόκου. Αμήν.

Ο λόγος για τον κύπριο ηθοποιό Μάριο Πετρίδη, τον τηλεοπτικό Γιώργο Ιωάννου της σειράς «Ρου Ματ» του ΑΝΤ1. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε κάνει ένα πέρασμα από το «Μπρούσκο», υποδυόμενος τον αστυνομικό.