Ανεπιθύμητοι παντού Χάρι και Μέγκαν: To πολυπαιγμένο δράμα που κούρασε και το ναυάγιο του Sussex Royal

31 Μαρ. 2020 - 05:28 | Show Biz
Ανεπιθύμητοι παντού Χάρι και Μέγκαν: To πολυπαιγμένο δράμα που κούρασε και το ναυάγιο του Sussex Royal

Πώς είναι άραγε, μετά από σκληρή και άδικη πολλές φορές κριτική από τα βρετανικά ΜΜΕ και όχι μόνο, να είσαι παντού ανεπιθύμητος;

Αυτό συνέβη στον Χάρι και τη Μέγκαν, οι οποίοι προφανώς πίστευαν ότι θα είχαν τον κόσμο στα πόδια τους και θα τους υποδεχόταν με ανοιχτές αγκάλες μετά την αποχώρησή τους από το παλάτι.

Ανεπιθύμητοι παντού Χάρι και Μέγκαν: To πολυπαιγμένο δράμα που κούρασε, το ναυάγιο του Sussex Royal και το… World Party

Κάτι που δεν συνέβη. Παρά το πολυπαιγμένο δράμα μέσω του οποίου προσπάθησαν να κερδίσουν τη συμπάθεια του κόσμου, δεν έπεισαν. Εξάλλου, ο κόσμος έχει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να ασχοληθεί από τα καπρίτσια της Μέγκαν, τα "μαρτύρια" και τα ψυχολογικά της μέσα στο παλάτι.

Η συνέχεια αφότου έκλεισαν την πόρτα στο παλάτι δεν ήταν όπως την περίμεναν. Όπου και αν μετακομίσουν, οι πολίτες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους αφού το μόνο που τους έλειπε είναι δύο κακομαθημένοι γαλαζοαίματοι που το έσκασαν από το παλάτι.

Και οι δύο χώρες στις οποίες αποφάσισαν να εγκατασταθούν μετά το Megxit δήλωσαν δημοσίως ότι δεν είναι πρόθυμες να καλύψουν χρηματικά τις ανάγκες τους σε ασφάλεια, που θα βάραινε τους φορολογούμενους πολίτες.

Την αρχή έκανε ο Τριντό, που αφουγκραζόμενος τις αντιδράσεις των πολιτών δήλωσε ότι ο Καναδάς δεν έχει αποφασίσει αν θα καλύψει οικονομικά το ζευγάρι.

Τη σκυτάλη πήρε ο Τραμπ, ο οποίος μέσω twitter, έκανε γνωστό ότι καμία πρόθεση δεν έχει να πληρώσει για την ασφάλειά τους και καλά θα κάνουν να το γνωρίζουν εξαρχής. Αφορμή ήταν τα δημοσιεύματα ότι Χάρι και Μέγκαν μετακόμισαν στο Λος Άντζελες, αφού πέρασαν λίγους μήνες στον Καναδά.

Οι ίδιοι απάντησαν στον Τραμπ "θιγμένοι" και σε αυστηρό τόνο, ότι δεν χρειάζονται χρηματοδότηση και ότι έχουν ήδη φροντίσει μόνοι τους για το κόστος της ασφάλειάς τους και επιβεβαίωσαν την είδηση ότι μετακόμισαν στην Καλιφόρνια.

Προς το παρόν, φαίνεται πως το ζεύγος κάνει τον... γύρο του κόσμου μέχρι να βρει το ιδανικό σπίτι για την οικογένειά του.

Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, μέχρι να αποφασίσει η Μέγκαν πού θα εγκατασταθούν τελικά, αφού είναι ολοφάνερο πια ότι αυτή κινεί όλα τα νήματα.

Το ναυάγιο του Sussex Royal

Η τελευταία παράσταση στο δράμα των Σάσεξ, παίχτηκε χθες όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ότι το Sussex Royal έλαβε τέλος. Αν και οι δυο τους τα είχαν σχεδιάσει αλλιώς και είχαν μεγαλεπίβολα σχέδια για το brand τους που θα τους απέφερε πολλά χρήματα, η βασίλισσα δεν τους το επέτρεψε και εκείνοι δεν τόλμησαν να την παρακούσουν.

Έτσι, το δράμα του Χάρι και της Μέγκαν έριξε αυλαία χθες, με ένα λιτό ποστ στο instagram, όπου το ζευγάρι ευχαρίστησε τους followers του που συμμετείχαν σε αυτήν κοινότητα που είχαν δημιουργήσει, αλλά τους ανακοίνωσαν ότι θα κλείσει.

"Αν και δεν θα μας βλέπετε, η δουλειά μας θα συνεχίζεται" ξεκαθαρίζουν.

Και συνεχίζουν: "Ευχαριστούμε για την υποστήριξη, την έμπνευση και την αφοσίωσή σας για το καλό στον κόσμο. Ανυπομονούμε να επικοινωνήσουμε ξανά μαζί σας σύντομα. Είσασταν υπέροχοι.

Μέχρι τότε, να προσέχετε τους εαυτούς σας και ο ένας τον άλλο.

 

Χάρι και Μέγκαν"

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

As we can all feel, the world at this moment seems extraordinarily fragile. Yet we are confident that every human being has the potential and opportunity to make a difference—as seen now across the globe, in our families, our communities and those on the front line—together we can lift each other up to realise the fullness of that promise. What’s most important right now is the health and wellbeing of everyone across the globe and finding solutions for the many issues that have presented themselves as a result of this pandemic. As we all find the part we are to play in this global shift and changing of habits, we are focusing this new chapter to understand how we can best contribute. While you may not see us here, the work continues. Thank you to this community - for the support, the inspiration and the shared commitment to the good in the world. We look forward to reconnecting with you soon. You’ve been great! Until then, please take good care of yourselves, and of one another. Harry and Meghan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) στις30 Μάρ, 2020 στις 9:17 πμ PDT