Επικαιρότητα:

Πέθανε από κορονοϊό ο τραγουδιστής Άλαν Μέριλ

31 Μαρ. 2020 - 05:36 | Show Biz
Πέθανε από κορονοϊό ο τραγουδιστής Άλαν Μέριλ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, από επιπλοκές του κορωνοϊού, διάσημος τραγουδιστής.

Ο λόγος για τον Άλαν Μέριλ (Alan Merrill) γνωστό ως συνδημιουργό της μεγάλης επιτυχίας «I Love Rock N Roll» των Joan Jett & the Blackhearts.

Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, με ανάρτησή της στο facebook, η κόρη του Λόρα Μέριλ.

«Ο κορονοϊός πήρε τον πατέρα μου το πρωί. Μου έδωσαν δύο λεπτά για να τον αποχαιρετήσω και ύστερα μας έβγαλαν έξω. Φαινόταν ήρεμος και καθώς έφευγα υπήρχε ακόμη μία αχτίδα ελπίδας. Περπάτησα πενήντα τετράγωνα κρατώντας την ελπίδα ζωντανή. Η πόλη που γνωρίζω ήταν έρημη. Ένιωθα ότι ήμουν ο μοναδικός άνθρωπος σ′ αυτήν και υπό διάφορες έννοιες, ήμουν. Μέχρι να φτάσω στην πόρτα του σπιτιού μου, με ενημέρωσαν ότι είχε φύγει…

Οι άνθρωποι πεθαίνουν. Δεν θεωρείτε ότι θα συμβεί σε εσάς ή στη δυνατή οικογένειά σας. Συμβαίνει. Μείνετε στο σπίτι αν όχι για σας … για τους άλλους. Για τον πατέρα μου. Αυτό το πράγμα είναι πραγματικό. Μάλλον δεν θα μπορέσουμε να τον θρηνήσουμε σωστά με μια κηδεία. Απλώς έχασα τη μεγαλύτερη αγάπη της ζωής μου και δεν θα μπορέσω να αγκαλιάσω κανέναν, επειδή έχω εκτεθεί και χρειάζεται να μείνω σε καραντίνα για δύο εβδομάδες … μόνη» έγραψε η κόρη του καλλιτέχνη.