Επικαιρότητα:

Έτσι βίωσε ο Σάκης Τανιμανίδης την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Η επόμενη μέρα

31 Μαρ. 2020 - 06:27 | Show Biz
Έτσι βίωσε ο Σάκης Τανιμανίδης την περιπέτεια με τον κορονοϊό – Η επόμενη μέρα

 Tην κατάσταση την περίοδο που νοσούσαν ο ίδιος και η Χριστίνα Μπόμπα από τον κορωνοϊό, πώς βεβαιώθηκαν ότι ξεπέρασαν την ασθένεια, περιέγραψε ο Σάκης Τανιμανίδης μιλώντας στο χθεσινοβραδινό Live News και έστειλε και το δικό του μήνυμα.

“Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε και την επόμενη μέρα και να είναι το μήνυμα θετικό. Ήμασταν ασυμπτωματικοί για τουλάχιστον μία εβδομάδα, αφού περάσαμε μία εβδομάδα με τα συμπτώματα. Η Χριστίνα είχε διαγνωστεί θετική, εγώ μία μέρα μετά εμφάνισα τα ίδια συμπτώματα και πιο έντονα, οπότε οι ειδικοί μας είπαν ότι “και εσύ το έχεις”. Περάσαμε μία εβδομάδα όπου είχαμε πυρετό, πονοκέφαλο, βήχα. Μετά άρχισαν να φεύγουν τα συμπτώματα και να νιώθουμε καλύτερα, μετά νιώθαμε τελείως καλά και αφού πέρασε μία εβδομάδα μας είπαν οι γιατροί ότι μπορούμε να ξαναβγούμε έξω. Κάναμε το τεστ, βγήκαμε και οι δύο αρνητικοί και τώρα είμαστε μια χαρά”, τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης και πρόσθεσε:

“Η οδηγία που πήραμε είναι ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, “επειδή το περάσατε μη νομίζετε ότι μπορείτε να κινείστε έξω σαν να μην υπάρχει κίνδυνος”. Υπάρχει ο κίνδυνος αλλά κατά πάσα πιθανότητα εμείς είμαστε πιο προστατευμένοι”.

“Ζούμε σήμερα μέσα στο σπίτι και αυτό θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε, να το ευχαριστηθούμε. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεγράψουμε αυτούς τους μήνες από τη ζωή μας”, κατέληξε ο Σάκης Τανιμανίδης.