Στέλιος Κρητικός: Η δύσκολη περίοδος του χωρισμού και η σχέση με τα παιδιά του

Στέλιος Κρητικός: Η δύσκολη περίοδος του χωρισμού και η σχέση με τα παιδιά του

Στο πλατό της εκπομπής Μαζί σου βρέθηκε ο Στέλιος Κρητικός μαζί με τους δυο γιους του. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Τατιάνα Στεφανίδου και για την περίοδο που πήρε διαζύγιο από την πρώην σύζυγό του, αλλά και πώς διαχειρίστηκε το χωρισμό αυτόν σε σχέση με τα παιδιά του.

Όπως εξήγησε ο Στέλιος Κρητικός, πήγαινε κάθε μέρα και έβλεπα τα παιδιά του, έστω και για ένα λεπτό, καθώς ήθελε και ένιωθε ότι έπρεπε να είναι παρών.

«Με την πρώτη μου σύζυγο χωρίσαμε πριν 8-9 χρόνια. Εγώ, μετά, ήμουν κάθε μέρα με τα παιδιά μου. Έπρεπε να είμαι εκεί, ένιωθα την ανάγκη ότι πρέπει να είμαι παρών, να δίνω το παρών καθημερινά. Πρέπει να νιώθουν τα παιδιά την παρουσία μου γιατί δεν εξαφανίστηκα, δεν άνοιξε η γη και με κατάπιε. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος. Δεν λείψαμε ποτέ από τα παιδιά μας.

Είναι δύσκολο, δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, ούτε υπάρχει κάποια μαγικό ραβδί που λέει… οκ, να ξεχάσουμε τα δύσκολα. Ήταν δύσκολα! Αλλά όταν η έννοια σου, ο πρώτος σου κανόνας είναι τα παιδιά σου, βρίσκεις κάθε μέρα το χρόνο να πηγαίνεις, έστω και για ένα λεπτό. Εγώ πήγαινα έστω και για ένα λεπτό. Πήγαινα να με δουν, είμαι εδώ, και πρέπει να πάω στη δουλειά.

Έστω και για ένα λεπτό. Αν το καταφέρεις αυτό, έχεις “κερδίσει” τα παιδιά σου, που είναι το πιο σημαντικό για μένα, γιατί εμένα αυτό με ενδιαφέρει, τα παιδιά μου. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ και έχω αφιερώσει πολύ χρόνο στα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κρητικός.

Το διαβάσαμε στο zappit