Παναγιώτης Φασούλας: Ένιωσα απόγνωση όταν ο γιος μου εμφάνισε λευχαιμία στα 4 του χρόνια

26 Μαίου 2020 - 18:45 | Show Biz
Παναγιώτης Φασούλας: Ένιωσα απόγνωση όταν ο γιος μου εμφάνισε λευχαιμία στα 4 του χρόνια

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" με την Ελεονώρα Μελέτη. Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας σε αυτή τη σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μίλησε για πολλές ευχάριστες στιγμές της ζωής του αλλά και τις πιο δύσκολες όταν ο γιος του αρρώστησε σε ηλικία 4 ετών.

Δήλωσε μετανιωμένος που λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων δεν ήταν συνεχώς στο πλευρό της οικογένειάς του, η οποία πέρασε μεγάλο διάστημα στην Αμερική όπου νοσηλευόταν το παιδί.

Είπε μεταξύ άλλων ο Φασούλας:

"Περισσότερο με άλλαξε στη ζωή μου το πρόβλημα του Γιάννη μου. Όλο αυτό. Όταν σε ηλικία τεσσάρων ετών, το 2004, εμφάνισε λευχαιμία. Ξεκινήσαμε να το λέμε όταν μας ζήτησε ο ίδιος να το πούμε. Εμείς δεν το κρύβαμε ακριβώς, δεν ντρεπόμασταν για αυτό. Απλά λέγαμε γιατί να ξέρει όλος ο κόσμος ότι ο Γιάννης είναι survivor.

Μας το ζήτησε, όμως, ο ίδιος. Θεώρησε πως είναι καλό παράδειγμα σαν ένα παιδί που είναι 19, 20 χρονών και το έχει ξεπεράσει. Υπάρχουν τόσα παιδιά που παλεύουν γονείς και παιδιά για να το ξεπεράσουν και ευτυχώς τα περισσότερα παιδιά το ξεπερνάνε.

Ο ίδιος έκανε χημειοθεραπείες από το 2004 μέχρι το 2008. Ήταν σε σοβαρό πρόγραμμα. Το 2009 σε λίγο πιο χαλαρό και μετά τελείωσε. Τις πρώτες μέρες, τον πρώτο μήνα ήμουν σε απόγνωση. Βλέποντας στη συνέχεια πως υπάρχει βελτίωση και πηγαίνοντας στην Αμερική, ήταν πιο εύκολο" είπε συγκινημένος ο Παναγιώτης Φασούλας.