Επικαιρότητα:

Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα: "Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου"

31 Μαίου 2020 - 17:34 | Show Biz
Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του Πάνου Ζάρλα: "Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου"

Η μητέρα του Πάνου Ζάρλα, Στέλλα Νικολάου, συγκίνησε τους φίλους της στα social media με την ανάρτηση που έκανε για το μνημόσυνο του γιου της.

Ήταν 31 Μαΐου του 2019, όταν έγινε γνωστή η τραγική είδηση του θανάτου του ύστερα από τροχαίο ατύχημα που έκοψε το νήμα της ζωής του. Η τραγική ειρωνεία της μοίρας ήταν ότι ο Πάνος είχε γενέθλια και επέστρεφε από ένα πάρτι που του είχαν οργανώσει όσοι τον αγαπούσαν.

Η μητέρα του, στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο από τον χαμό του θέλησε να μοιραστεί τον πόνο της με τους ανθρώπους που αγάπησαν τον Πάνο. Με μία ανάρτησή της η οποία συνοδευόταν από κοινή φωτογραφία της με τον γιο της, έγραψε ένα μήνυμα που... ραγίζει καρδιές:

«Να σταμάταγε ο χρόνος σε εκείνη τη νύχτα! Γεμάτη από τα αστεία και το απίστευτο γέλιο σου! Σα να ήξερες πως κλείνεις την αυλαία, θέλησες να δώσεις την τελευταία προσφορά αγάπης και χαράς, απλόχερα όπως έκανες πάντα!! Να γύριζε ο χρόνος πίσω και να έμενα κλεισμένη εκεί στην αγκαλιά σου...

Πολύτιμο φυλακτό για όσο θα ανασαίνω.. "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι"...έλεγες χορεύοντας..... Ήρθε το καλοκαίρι και θα έρθουν και άλλα, όμως κανένα δε θα είναι, σαν το καλοκαίρι της ψυχής σου!! "Πέτα ψηλά αετέ" ήταν πάντα η ευχή μου.... Και τώρα το ίδιο θα ευχηθώ... Να πετάς όσο πιο ψηλά μπορείς σε καταγάλανους ουρανούς, ελεύθερος περήφανος και .... λατρεμένος!! Σ' αγαπώ και μου λείπεις πολύ γιε μου».