Επικαιρότητα:

Σάκης Ρουβάς: Όλη η ζωή μου, τα παιδιά μου

22 Ιουν. 2020 - 06:01 | Show Biz
Σάκης Ρουβάς: Όλη η ζωή μου, τα παιδιά μου

"Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις.

Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό.

Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά!", γράφει στο Ίνσταγκραμ ο Σάκης Ρουβάς και ποζάρει τρισευτυχισμένος με τα τέσσερα παιδιά του με αφορμή της ημέρα του πατέρα. Μάλιστα χάρηκε πολύ όλο τον καιρό της καραντίνας, ζώντας μαζί τους όλο το εικοσιτετράωρο και κάνοντας πολλές δραστηριότητες που ανέβαζε στα σόσιαλ μίντια.

Οικογενειακή ευτυχία επί τέσσερα

Ο Σάκης και η Κάτια Ζυγούλη αν και ήταν μαζί πολλά χρόνια παντρεύτηκαν το 2017 σε ένα λαμπερό γάμο στον οποίο είχαν μαζί τους και τα τέσσερα παιδιά τους.

Τα ονόματα των παιδιών του Σάκη Ρουβά ξεκινάνε από το γράμμα άλφα. Συγκεκριμένα ο Σάκης Ρουβάς και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη έχουν τέσσερα παιδιά: Την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα. Εάν συμπεριλάβετε μάλιστα στη λίστα των ονομάτων και εκείνα των γονιών, δηλαδή Αναστάσιος (το βαφτιστικό όνομα του Σάκη) και Αικατερίνη (το βαφτιστικό όνομα της Κάτιας), τότε τα ονόματα από Α στην οικογένεια γίνονται έξι.

Όπως έχει αποκαλύψει ο Σάκης σε παλαιότερή του συνέντευξη, δεν επέλεξαν με την Κάτια ονόματα από άλφα γιατί θεωρούν ότι το γράμμα αυτό είναι τυχερό. "Ξεκίνησε έτσι και μάς άρεσε. Μ’ αρέσει το άλφα, είναι και το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου και δεν ξέρω είναι εύηχο. Μ’ αρέσει!", είχε πει ο τραγουδιστής.

Η ανάρτηση στο Ίνσταγκραμ

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Το πιο γλυκό ‘βάρος‘ που θα σηκώσεις ποτέ, είναι αυτό της πατρότητας, όσες επαναλήψεις κι αν χρειαστεί να κάνεις. Βάζεις τις ανάγκες τους και τα θέλω τους πάνω απ´ τα δικά σου, γίνεσαι το στήριγμά τους, η πιο ζεστή αγκαλιά τους και τα αγαπάς περισσότερο απ´ τον ίδιο σου τον εαυτό. Γιατί όλη σου η ζωή, είναι αυτά! #FathersDay

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις21 Ιούν, 2020 στις 7:39 πμ PDT