Επικαιρότητα:

Παπαχαραλάμπους: Η αντίδρασή της στο ενδεχόμενο οι Ψίθυροι Καρδιάς να γίνουν sequel

23 Ιουν. 2020 - 06:49 | Show Biz
Παπαχαραλάμπους: Η αντίδρασή της στο ενδεχόμενο οι Ψίθυροι Καρδιάς να γίνουν sequel

 Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Ρένια Λουϊζίδου βρέθηκαν στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Σημείο Συνάντησης» και έκαναν μια αποκαλυπτική συζήτηση.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο με τους “Ψίθυρους Καρδιάς” και μέσα σε ένα βράδυ έγινε το πρόσωπο που συζητούσαν όλοι γι’ αυτό. 

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, καλεσμένη στην εκπομπή “Σημείο Συνάντησης”, εξομολογήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνο το διάστημα.

«Την άκουσα λίγο, το ξέρεις αυτό, δεν ήταν εύκολο. Στα πρώτα γυρίσματα γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πρώτα γυρίσματα, και είπα στη μαμά μου, γιατί τότε έμενα με τους γονείς μου, καλύτερα κομπάρσος.

Τα περιοδικά που γράφουν ό,τι να ‘ναι, αυτό δεν είναι κάτι που εμένα μου άρεσε ούτε το ευχαριστήθηκα κιόλας, αυτή τη δημοσιότητα. Έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι μου, μιλούσαν με τους γονείς μου, ξαφνικά είχα σχέσεις με όλο το ελληνικό θέατρο. Δεν ξέρω πότε προλάβαινα με τα γυρίσματα», ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

 Η αντίδρασή της στο ενδεχόμενο οι "Ψίθυροι Καρδιάς" να γίνουν sequel

Με αφορμή μάλιστα την επιτυχημένη επιστροφή του «Καφέ της Χαράς» στην τηλεόραση, μετά από 15 χρόνια, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν τη ρώτησαν αν θα μπορούσαν να γίνουν sequel οι «Ψίθυροι Καρδιάς», το σήριαλ όπου υποδύθηκε την «Ερατώ». 

«Με είχαν ρωτήσει πως θα μου φαινόταν αν γινόταν sequel οι Ψίθυροι Καρδιάς. Μου φάνηκε το πιο αστείο πράγμα. Είναι κάποια πράγματα που δεν γίνονται. Είναι άλλο πράγμα. Το Καφέ της Χαράς είναι μια κωμωδία. Το άλλο θα ήταν αν επέστρεφε μια ωραία κωμωδία» εξήγησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.