Χατζηβασιλείου για το Just The 2 Of Us: Πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησαν αλλά δεν με νοιάζει

28 Ιουν. 2020 - 17:28 | Show Biz
Χατζηβασιλείου για το Just The 2 Of Us: Πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησαν αλλά δεν με νοιάζει

 Η Βίκυ Χατζηβασιλείου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε μεταξύ άλλων για τη συμμετοχή της στο celebrity talent show “Just The 2 Of Us” αλλά και την αιφνίδια διακοπή της εκπομπής της “Πάμε Πακέτο”.

«Στο J2US πήγα για ψυχοθεραπεία γιατί πέρασα μία δύσκολη περίοδο από τότε που ξαφνικά και αδικαιολόγητα σταμάτησε το ‘’Πάμε Πακέτο’’. Έγινε με έναν άκομψο τρόπο. Ήταν μία κατάσταση που ήταν σαν την καθημερινότητά μου. Όταν αυτό ακραία και ξαφνικά διακόπτεται μετά από 14 χρόνια είναι σαν ξερίζωμα. Υπάρχει μία απώλεια» είπε η ίδια.

Για τη συμμετοχή της στο show του OPEN όπου εξήγησε ότι συχνά αδικείται στις εμφανίσεις της, ανέφερε: «Είναι γνωστό ότι όλοι οι υπόλοιποι που δεν είμαστε επαγγελματίες, πήγαμε εκεί για να ενισχύσουμε αυτή την προσπάθεια και για να περάσουμε καλά.

Εγώ το χαίρομαι, δεν έχω τρέλα και αγωνίες. Δεν είναι η καριέρα μου αυτή. Πολλές φορές ένιωσα ότι με αδίκησαν αλλά δεν με νοιάζει. Γενικά, όμως, η αδικία δεν μου αρέσει, το λέει και το όνομά μου. Ευρυδίκη, είναι αυτός που έχει ευρεία μέσα του την έννοια της δικαιοσύνης.

Γενικά θέλω να υπάρχει δικαιοσύνη στα πράγματα.

Πολλές φορές γίνεται κριτική για άλλα πράγματα που δεν έχουν σχέση με το τραγούδι και με τον τρόπο που το ερμήνευσες. Για την εμφάνιση, για τη σκηνοθεσία, για τον χορό, για υποκριτικές δεινότητες που εγώ δεν ήξερα στην αρχή ότι θα κριθούμε για όλα αυτά. Εμένα demo της φωνής μου μου ζητήσανε. Δεν μου ζητήσανε κάποια άλλα πράγματα για να γνωρίζω όλη αυτή την πολυδιάσταση» κατέληξε.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi