Επικαιρότητα:

Ανακωχή στην κόντρα τους βάζουν οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

29 Ιουν. 2020 - 11:05 | Show Biz
Ανακωχή στην κόντρα τους βάζουν οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη

Νερό στο κρασί τους φαίνεται ότι αποφάσισαν να βάλουν οι δυο κόρες της αείμνηστης Ζωής Λάσκαρη έπειτα από την κόντρα και δικαστική διαμάχη που είχαν λίγους μήνες νωρίτερα, με αφορμή τα περιουσιακά.

Με ένα story της στο Instagram, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου αφήνει να εννοηθεί ότι η όποια παρεξήγηση έχει πια λήξει, ενώ παροτρύνει τον κόσμο να ασχολείται με τη δική του ζωή…!

Αρχικά, η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου ανέβασε παλιές φωτογραφίες με την αδελφή της και τη μητέρα τους στο instagram, ενώ στη συνέχεια ανέβασε μία με την αδελφή της Μάρθα Κουτουμάνου και τον πατέρα της Αλέξανδρο Λυκουρέζο γράφοντας στη λεζάντα:

"Όλα περνάνε και όλα χρειάζονται. Και οι εντάσεις…Και οι αποστάσεις… Και επίσης αυτό που πρωτίστως χρειάζεται είναι ο κόσμος να ασχολείται με τη δικιά του ζωή. Με τη δικιά μας ασχολούμαστε αποκλειστικά εμείς"!

Συγκεκριμένα, οι δυο αδερφές είχαν έρθει σε ρήξη μετά από διαφωνία που προέκυψε από μεταξύ τους σχετικά με τη βίλα στο Πόρτο Ράφτη που τους κληροδότησε η Ζωή Λάσκαρη.

Οι δικηγόροι τους είχαν προσπαθήσει να βρουν εξωδικαστική λύση στη διαμάχη τους, κάτι που όμως όλα δείχνουν επετεύχθη!

 

 Ο εξωδικαστικός συμβιβασμός

Μετά την κρίση και τη διαφωνία των δύο αδελφών σχετικά με τη βίλα που τους κληροδότησε η μητέρα τους στο Πόρτο Ράφτη, οι δυο αδελφές προσπάθησαν να τα βρουν εξωδικαστικά με τον δικηγόρο τους.

Τελικά, πέτυχε ο συμβιβασμός και έπεσε αυλαία στην κρίση της οικογένειας, για την οποία η μητέρα τους δεν θα ήταν καθόλου περήφανη.