Γιάννης Μάρκου: Σκληρή Απάντηση Στη Τζούλια Νόβα: Εγώ την έδιωξα από το σπίτι

29 Ιουν. 2020 - 17:05 | Show Biz
Γιάννης Μάρκου: Σκληρή Απάντηση Στη Τζούλια Νόβα: Εγώ την έδιωξα από το σπίτι

Τη δική του σκληρή απάντηση στη Τζούλια Νόβα έδωσε ο Γιάννης Μάρκου λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του μοντέλου στην εκπομπή «Happy Day» για την αιτία του χωρισμού τους.

«Η σχέση αυτή ξεκίνησε με πολύ έρωτα. Ξέρω πως συνήθως οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά. Εγώ είναι κάτι που το έχω κάνει. Έχω τρία παιδιά. Από δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να καταλήξει αυτή η σχέση σε γάμο. Απλώς δεν έγινε αυτή η πρόταση όπως θα ήθελε. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δύο δίκιο. Έχουμε πει να μείνουμε φίλοι και σέβομαι τη φιλία, δεν θέλω να είμαι εχθρός με την Τζούλια. Ευελπιστώ να πάει καλά στη ζωή της ό,τι και να είναι. Σαν άνθρωπος θα είμαι πάντα δίπλα της» είπε ο Γιάννης Μάρκου στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με ενοχλούσε ότι προηγούνταν αυτός ο άνθρωπος από εμένα. Δεν μπορείς να αποβάλλεις τη σχέση σου και να λες “αν θέλεις ακολούθησε”. Δε μπορώ να ακολουθώ ανάβαση σε βουνό και Παρά Πέντε. Δεν έχω μάθει να ζηλεύω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε, ότι προτιμάει τις παρέες από μένα οπότε αναγκάστηκα και την έδιωξα από το σπίτι. Αυτή έφυγε από τη σχέση, εγώ την έδιωξα από το σπίτι. Εγώ έχω υποχρεώσεις που η Τζούλια δεν τις ξέρει και δε χρειάζεται. Ταξίδια πηγαίναμε. Η Τζούλια ήθελε περισσότερα ταξίδια. Υπήρξε ένα θέμα πέρσι τον Αύγουστο με ένα ταξίδι που ήθελε να πάμε και από κει ξεκίνησε η παρεξήγηση. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο που εγώ το θεωρώ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που έχω δύο παιδιά στο σπίτι -γιατί τα σκυλιά είναι παιδιά- δεν μπορούσα να λείψω 20 μέρες».

Όσο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης ο επιχειρηματίας δήλωσε: «Είμαι κάθετος, ο τρόπος που το διάλεξε, όλα αυτά που έγιναν λιγάκι σκληρά, αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω ταξίδια για διασκέδαση. Πρέπει μέσα μου να είμαι ήρεμος. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα».

 

Τι είπε η Τζούλια Νόβα στο Happy Day

Η Τζούλια Νόβα ήταν καλεσμένη της εκπομπής "Happy Day" και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Μάρκου.

"Τις πρώτες δύο εβδομάδες η μητέρα μου ήταν πάρα πολύ άσχημα, πολύ περισσότερο από ό,τι ήμουν εγώ.

Μπορεί στον χωρισμό να έχει συμβάλει και η καραντίνα. Επειδή ήμασταν κλεισμένοι ενάμιση μήνα, ήθελα να ξεκινήσω να βγαίνω παραπάνω έξω, εκείνος δεν ήθελε να ακολουθήσει, προσπάθησε σε κάποια πράγματα να με περιορίσει και κάπου έσκασε η φούσκα. Κι έτσι πήρα την απόφαση.

Εγώ ό,τι αισθάνομαι, όσο και επώδυνο να είναι αν το ακούσεις, εγώ θα το πω. Τόσα χρόνια του έλεγα τα παράπονά μου και δεν με άκουγε προφανώς.

Όταν ένας άνθρωπος τόσα χρόνια αργεί να κάνει πρόταση σε μια κοπέλα, όταν του λες ότι θέλω να κάνω οικογένεια και τον βλέπεις ότι είναι διστακτικός. Μπορεί να μου έλεγε «εγώ δεν πρόκειται να σε παντρευτώ έτσι όπως είσαι». Είμαι αντιδραστική πολύ αλλά αν δεν με προκαλέσεις είμαι αρκετά ήρεμη.

Σίγουρα δεν μου έβγαζε ασφάλεια με την συμπεριφορά του. Με έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό. Με τις δηλώσεις του στα κανάλια με έδιωξε μακριά. Έχει πει πολλά για μένα και η κακή είδηση μεταφέρεται εύκολα.

Όταν γνωριστήκαμε ένιωσα ότι ταιριάζαμε σε όλα, τουλάχιστον από την πλευρά μου γιατί από την πλευρά του δεν είμαι σίγουρη μετά από αυτά που μου είπε την τελευταία φορά που βρεθήκαμε", είπε η Τζούλια Νόβα.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi